QueenMommy atesnzm Çağsudan kimse memnun değil duydum ama ben betül hocamdan memnunun ki 1 doğumumu o gerçekleştirdi 2. Ye gidiyorum valla çok sevecen kadın senin öyle dememe şaşırdım
atesnzm QueenMommy betül hocayı tanımam benim doktorla alakalı değil hastaneyle alakalı sıkıntılarım oldu iki yer içinde
Sudezeren81 QueenMommy çağsuda detaylı ultrason fiyatı ne kadar acaba ve güzel görğntü veriyorlarmı bende gidicemde 2 hafta sonra
Rumayy atesnzm kesinlikkkle bende bunları duydum zaten o yüzden aklım karıştı. İstanbula gitmeyi düşünüyorum hatta. Siz sakaryada hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç dk sürüyor yol? Geçmiş olsun hastanedekiler içinde
atesnzm Rumayy teşekkür ederim🙏🏻 düzce merkezden sakaryaya ortalama hızda 45 dk gidiyoruz yollar açık oluyor zaten özel adatıpa gidiyoruz 😊
atesnzm Rumayy evet profesör kendisi zaten çok donanımlı birisidir az ama öz konuşur araştırabilirsiniz sizde prof. Dr Bülent Duran
Sudezeren81 MerveA2020 ya bende çağsuda detaylı ultrasona girmek istiyorum fiyat bilgisinden haberin varmı acaba ?
Sydaglsen Sudezeren81 çağsuda 5 bindi en son. Orda radyoloğa 5 vereceğinize sakaryada 3500 verin perinatoloğa
QueenMommy Sudezeren81 Orda yapma bence araştırma hastanesinde fikret hoca var profösör onu tavsiye ederim ben orda yaptım çok memnun yine hamileyim orda yaptırcam zamanı gelince
Sudezeren81 QueenMommy araştırma hastanesinde fiyat nedir peki onu biliyormusun ve nasıl randevu alıcam
4oglanannesi Rumayy dediğin gibi zaten iki seçeneğin var.1 özel 1 devlet.duzce kucuk bi yer…özel Cansu güzel diye duymuştum kardesim orda doğum yaptı.
QueenMommy Sudezeren81 valla 2 sene önce doğum yaptım 450 tl idi şimdi yine hamileyim dahha yeni gitmedim daha haftam var arayıp sorabilirsin randevuyuda arayıp alıyorsun
Sudezeren81 QueenMommy ben muncurluya gidiyorum gökçe gökkaya özele ilk defa gidicem o yüzden detaylı ultrason konusunda kafam karışıktı bazıları görüntüyü net alamıyoruz fotograf vermiyorlar diyorlar o yüzden bende araştırıyordum
QueenMommy Sudezeren81 Haa arastırmada fotograf vermiyor ama önemli olan ölçüleri ve detaylı bakılması değilmi çağsu fotoğraf veriyor ama ne kadar iyi bakarlar onu bilemem