07070707 Bu ay erkenoldum normalde asla başıma gelen bi olay değil ve az geldi bende acaba mı dedim gene test yaptım gene hüsran 😣
Ruyam_ 07070707 o düşünceyi aklından çıkaracaksın şurda evleneli bir yıl olacak bu ay öğrendim hamile olduğumu hiç beklemiyordum adetin gecikmeden asla test yapma en geç 5 gün geçsin
Seyda2323 Kendinizi çocuğa sabitlemeyin. İnan ki çocuk için deneyince olmuyor. Stres ve sıkıntı çok etkiliyor Kafanızı boşaltın ve o işi yaparken cidden çocuk için değil sankide o anı yaşamaya bırak İşte o zaman mutlu haberi alacaksın❤️
07070707 Seyda2323 ya Okdar çok istiyorum ki aslında kendimi bırakmayı ama yapamıyoru. Yapana da hastayım gerçekten Okdar hayal kırıklığına uğramış bi insan olarak 2 senedir hala her ay aynı heyecan aynı hayal kırıklığı 😣
Seyda2323 07070707 ben ilk gebeligimde kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ama hiç hazır değildim çocuk olmasına Bir süre ara verdik Sonra deneyelim dedik çocuk yapmak için yaptık ve olmadı. Hiçbir sorun yoktu benimde Stresten olmadığını biliyordum Sonra dedim ki bu böyle olmaz kendimi rahat bırakmalıym Olmaz tutmaz dediğim ay hamile kaldım. Şok oldum Kendini rahat bırak