Pnarcetin Kızlarr ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz ben 17+6 dayım ama hissetmedim ilk gebeliğim
User658383839 Pnarcetin 19+3 daha böyle hafif hissetmeye başladım içim de mısır patlağı gibi 🥹 Benim de ilk🙋🏼♀️
Alyadnz33 Pnarcetin ilk gebelikte 20 haftalıkken hissettim 2inci gebeliğim daha 10 haftaya yeni girdik daha hissetmedim
Ceylantt Pnarcetin bende 17+3 deyim ilk gebeliğim henüz hissetmedim bence normal hissetmememiz merak etme
BeyzaEknci Ceylantt ben 16 haftalıkken birşey hissettim ama çok bebek hareketine bağlamak istemedim. Fakat oymuş :) 18. Haftada net hissettim şimdi 19+5 deyim :) seyrek kalp atışından hafif hafif vurmalara başladık sabır kızlar 💕 benimde ilk gebelik
Gul_s28 Pnarcetin Benimde ilk gebeligim ben 21’ci haftada kalp atisi gibi az az hissetmiştim suan 26+3 oldum cok net bi sekilde hissediyorum
Betamom Gul_s28 kalp atısı gibi dediğinizi nasıl hissediyordunuz ? Ben hisseiyprmuyum hissetmiyormuyum bilmiyorum
Deryadogan37 Gul_s28 aynıyız 26/2 benim 3. Gebeliğim çok net dışardan görünüyo artık kıpır kıpır kol bacak geziyo sürekli sağlıkla gelsinler inşallah
Larraa Pnarcetin Henüz erken normal hissetmemeniz. Ben 19+5’te hissettim ve ilk gebeliğim. 22-24 haftalara kadar bile hissedilmemesi normal 🌸
Deryakil En erken ben hissetim galiba 16 haftalıkken minik dokunuş hissettim samanla arttı şuan 18+5 günde 4 kere tekme atyor içimde kaydığını hissediyorum
ilayda_96 Deryakil valla bende 15 haftalıkken hissettim oğlumu pıt pıt yapıyordu 19 haftalık olduk maşallahı var daha net hissediyorum hele ki yemek yedikten sonra 😅😅😅😅
babyandmomy__ Deryakil bende 15. Haftada hissettim sanki daha önce olmayan şeyler ama bebek mi değil mi anlayamıyorum 😂 Siz ilk nasıl hissetmeye başladınız
aylaamomm Deryakil bende içimde böyle bi karıncalaşma gibi bi şeh hissediyorum nasıl anlatsam anlamadım yani tam ne 15.haftadayım bende böyle sanki hafif gıdıklama gibi mi ne
melike1-2 @Pnarcetin ilk gebelikte daha geç hissediliyor sanırım çok normal hissetmemeniz korkmayın🌸🦋
Nergisimmm Pnarcetin benim de ilk gebeliğim ilk 14+5 de kanat çırpma damar atma gibi hissettim iki kere sonra hiç hissetmedim 17 haftalık olduk şimdi kıpırtılarını hissetmeye başladım.
aylaamomm Nergisimmm bende aynı şekildeyim böyle bi kıpırtı gibi mi böyle bi titreşim gibi böyle benim sağımda sanki öyle gibi bende anlamadım 15.haftanın içindeyiz bizde Allahın izniyle