Susu45 ayyy kasım 2023 de haziran 2024 anneleri diye post açmıştım. Zaman su misali şimdi oğlum 5 aylık😍 hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlar inşallah 🥰🥰🥰
2025 Haziran anneleri
Susu45 9+1 bulantılı kusmalı halsizlik +2 çocukla yıkılmadım ama ayakta da değilim yani 🥲
Susu45 Merhaba🙋🏼♀️ 8+2 den bol bas donmeli,bulantili,halsizlikli,duygusal karmasali ve bol kaygili geciyor. 4 yasinda bir oglum var onunla ilgilenmem de gerekiyor cok zorlaniyorum saglikla ve sag salim 2.trimestreye gecmenin hayalini kuruyorum🥰 Saglikla gelsinler insallah tek duam bugunler de elbet gececek❤️
@Susu45 8+1 den günaydın ikinci gebeliğim mide bulantılı ve halsiz geçiyor günlerim
Berfinkorkutt amin çok teşekkür ederizz
Eceunverkanra inşallah evet geçecek 3 hafta kaldı benimde tek ümidim 2.ye geçmek artık
Susu45 9+1 selamlar 😀
Melikeakkc selamm nasıl gidiyor ben gerçi 9+5 oldum
8+4′ten selamlarr😃 bol yatmalı geçiyor günler. Başımı kaldıramıyorum.. halsizlik yorgunluk çarpıntı +mideyle ilgili tummm sikayetler 🥹
10+3′ten selamlar 7-8. haftalara göre baş dönmesi mide yanması azaldı ara ara bulantı tabii ki oluyor. Halsizliğim de azaldı ilk haftalarda her gün işten gelip uyuyordum dayanamıyordum 😂 İnşallah hızlıca geçer zaman şimdiden sabırsızlanıyoruz ilk bebeğim olacak 🥰
- Haftadan selam bol mide bulantısıyla yola devam 🥲