Susu45 ayyy kasım 2023 de haziran 2024 anneleri diye post açmıştım. Zaman su misali şimdi oğlum 5 aylık😍 hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlar inşallah 🥰🥰🥰

Susu45 9+1 bulantılı kusmalı halsizlik +2 çocukla yıkılmadım ama ayakta da değilim yani 🥲

Susu45 o mu doğum yapacak senin yanında, aman hasas davran benim kız kardeşimde de doğum yaptı inan her an yanında bulundum bir şey lazım mı dıye ::)

Susu45 Merhaba🙋🏼‍♀️ 8+2 den bol bas donmeli,bulantili,halsizlikli,duygusal karmasali ve bol kaygili geciyor. 4 yasinda bir oglum var onunla ilgilenmem de gerekiyor cok zorlaniyorum saglikla ve sag salim 2.trimestreye gecmenin hayalini kuruyorum🥰 Saglikla gelsinler insallah tek duam bugunler de elbet gececek❤️

@Susu45 8+1 den günaydın ikinci gebeliğim mide bulantılı ve halsiz geçiyor günlerim

8+4′ten selamlarr😃 bol yatmalı geçiyor günler. Başımı kaldıramıyorum.. halsizlik yorgunluk çarpıntı +mideyle ilgili tummm sikayetler 🥹

10+3′ten selamlar 7-8. haftalara göre baş dönmesi mide yanması azaldı ara ara bulantı tabii ki oluyor. Halsizliğim de azaldı ilk haftalarda her gün işten gelip uyuyordum dayanamıyordum 😂 İnşallah hızlıca geçer zaman şimdiden sabırsızlanıyoruz ilk bebeğim olacak 🥰

1. Haftadan selam bol mide bulantısıyla yola devam 🥲

monica50 ayyy benimde artık şöyle rahat hamilelik aşamasına geçmek istiyorum

Kur az kaldı dayan 12den sonra rahatlayacağız inşallah

• Kur bunu yanıtladı.
              • Kur bunu beğendi.

Susu45 benim çok kahverengi kanamam oldu doktor da şu yüzden diyemedi hep korka korka oturup kalktım yeni yeni geçti akıntım. artık ilk trimester bitse de rahat rahat gezip dolaşsam diyorum

Susu45 10+4 ten selam :) haziran başı kısmetse buluşacağız bebeğimle, sizin nasıl gidiyor süreç

Beyzadrs benimde güzel gidiyor şükür bizim de haziran 16 gösteriyor şuan ikizler burcu bebiş anneleri

monica50 valla benimde oldu kahverengi akıntım ama bir şey demedi doktor dün kontrolde baktık sağlıklı ilerliyor dedi ishal çok oldu benim

snylyy evet aynıyız 🙃 🤍bulantım yok şükür ama hazımsızlık çok fazla 🥴 acıkmasam yemek yemicem o kadarki bıktım 😮‍💨birde halen ara ara kasık ağrılarım var 🥺 bilmiyorum aynı şeyi yaşayan var mı