Alparslannn4837 İyi aksamalr arkadaslar bir kaç saattir göbeğinin alt kısmı agriyo otururken de dahil ayakta yürümekte biraz zorlandım hatta riskli bir gebeliğim yoktu en son 2 hafta önce doktora gittim normaldi herşey şimdi de vajinama doğru ağrı devam ediyo neden olabilir sancı mıdır ya da ilk gebeligim o yüzden bilgmiyorum
Rabiamina Alparslannn4837 bebek kasıklardaysa ağrı yapıyor olabilir. Ya da gazınız olabilir battaniye altına girip bir ısınmaya çalışın.
Alparslannn4837 Bir de acil olarak cam ve sakuraya yakınım o da vajinal muayene ediyo yalnızca daha önce muayene olmadım vajinal olarak o yüzden pek önemli değilse gitmek istemiyorum aslında
Alparslannn4837 Gaz olabilir mi acaba vilmiyorum da ya vajinanın üst kısmında ağrı var şuan göbegimin alt kısmında hagifledi
Alparslannn4837 heyben bir kaç saat önce düzensiz olarka.gobegimin altındaydı şuan bir ahri var ama nerde anlayamıyorum ve aralıksız gobegiminaltinda kalça taraflarda falna şuan için
heyben Alparslannn4837 doğum sancısı düzenli gelip gider ve git gide süresi kısalır idrar yolu enfeksiyonu falan da olabilir birkaç saat yazmışsonız istirahatle geçmemiş demek ki bi doktora gitseniz iyi olur
Biannelik Çok ayakta kalınca ve oturunca oluyor genelde ,uzanıp ayaklarının altına yastık koyun ,birde öyle deneyin
Ayserum Bebek evet kasıklarda olunca öyle ağrılar çok oluyor. Ayrıca yuvarlak bağ ağrısı da olabilir canım.
Ayserum Yuvarlak bağ da çünkü rahimden kasıklara yapışıyor. İnternetten bakabilirsin bende de olmuştu o tarz ağrılar bir süre zorluyor ama gelip geçici.