Soma1999 38.haftadayım gece uykuları hiç Yok sık idrara çıkma var ve karnın yanlarında sol üst tarafında bir ağrı oluyor yaşayanlar varmı normalmi sizce ??
Betulakbyk Soma1999 bizde 38+3 olduk. Ağrışarım ara ara benimde oluyor ama devamlı oldun ve doğurayım istiyorum artık bunlar yalancı sancı mı oluyor
MomBse Betulakbyk evet canım yalancı sancı bende cekiyorum onu ve acaba gerçeği nasıldır bilmiyorum 🤷🏻♀️ ne uyku ne kaldı ne birsey Allahım hayırlı doğumlar nasib etsin herkese inşaAllah
Betulakbyk MomBse amin canımm. Aynen ya tamamen dalamıyorum uykuya dön dön daha da yoruluyorum 😏 keşke minnoşlarda annelerinin durumunu hissedip geliverse 🥰😂
MomBse Betulakbyk aynen bekle bekle bi hal oldum hadi anneciğini gör de gel kızım diyorum ama yok çok ümitliydim ocak sonunda gelir diye de bu gidişle 40 haftayı doldurup öyle gelicez biz heralde🤗
Betulakbyk MomBse bende Ocak 15 ten sonra gelir diyordum dediğin gibi ümitliydim ama Şubat 4 asıl tarihimiz onu da geçecek heralde 😅
MomBse Betulakbyk bende öyle düşünüyorum valla canım Şubat 5 bizimde son ama geçecek gibi iyiden iyiye çatlarım artık 🤣
MomBse Betulakbyk keske valla hurma yiyorum yürüyüş merdiven çıkma bide sıcak duş ama fayda etmeyecek sanki onlar geleceği zamanı biliyor demekki 😕
MomBse Betulakbyk keske valla hurma yiyorum yürüyüş merdiven çıkma bide sıcak duş ama fayda etmeyecek sanki onlar geleceği zamanı biliyor demekki 😕