akkaya_1234 TKumsall bunun büyük bedenleri var mı acaba bu tarz pijamaları n büyük beedeni olmuyor genelde ne kadar beğendi gin takim varsa en fazla xl var bende hamilelik te rahat bol 5_6x istiyorum yok
TKumsall akkaya_1234 xs sen itibaren vardi ben bakarken ben en fazla m beden giyiyorum o yüzden oluyor hep
Hatc16 twn_babymom evet çok güzel hatta basta inanmamıştım kötüdür dedim ama öyle çıkmadı akşama kdr hemn tuketiyorlar zaten hatta basta sepetime kaç tane koydum dedim esime gösterim öyle alırım bi iki saat sonra yine bakınca almışlardı hep gün içinde hep yenileniyor
Tugcev Mehmeteren-ve-defneninannesi biz ilk 30 gün kullandık sonra bıraktık bebek içinde sıkışıyor gibi gelmeye başladı 🤦🏻♀️ ama bel açılmaması açısından çok rahat oluyor. İkili takımlarda üst sürekli katlanıyor kucakta rahatsız ediyor tulum o yüzden aşırı rahat. Çıtçıtlılar gece çok zor oluyor hele bebek ağlıyorsa kapatana kadar işkence gerçekten. Fermuarlı alın ama ayağa kadar uzananlardan almaya dikkat edin. Ben uzun sanıp aldıklarım hep bacağının bir yerinde bitiyormuş altını değiştirirken çok zor oluyordu onlarda kullanamadım o yüzden 🤦🏻♀️
Merve_31 Tugcev çok güzel açıklamışsınız ama alt üst takımlarda üstü zıbın gibi çıtçıtlı oluyor genelde kucakta katlanmıyor birde fermuar kısmının bebeğin boğazının altını rahatsız etmemesine dikkat edilmeli alırken ekleme yapmak istedim anne olacaklara 🥰
Merve_31 Mehmeteren-ve-defneninannesi bebeğim 47 günlük bende bir sürü tulum almıştım ama hiç memnun kalmadım ya çıtçıtlar çok uğraştırıyor üstelik bazı tulumlarda iki saat bacağını çıkar falan ben kullanışlı bulmadım alt üst takım en güzeli
Dogproff Mehmeteren-ve-defneninannesi tulum almak çok mantıklı oğlum 7 aylık hala tulum giyiyoruz ama fermuarlı almayın boyunlarını acıtıyor bazıları , bazılarında boyun koruma var ama çocuğun oraya kadar çekince yine rahatsız oluyor çıtçıtlı en iyisi