Busraa-10 Sultan01 fetal ücretli ben kendi tercihimle fetal yaptırdım ama balıkesirde 8 bine yaptırdım 10. Haftada
Cigdemm000 Sultan01 merhaba Eskişehir tıp fakültesinde 444 ye yapıyorlardı Temmuz ayında gidebilirseniz orda makul ücretle yapıyorlar.
Gamzeyasarr Merhabalar ücretli 15-20 bin civarında sanırım. Siz ikili test yaptırdınız da riskli mi çıktı da direk doktorunuz fetal istedi ?
Sultan01 Gamzeyasarr hayır henüz yaptırmadım 4 .gebeliğim bu 2 kere tüp bebek yaptırdım bı oğlum var planlı gebelik değildi önceden emara girmiştim fıtık ve bağırsak için ilaçlar kullanıyordum aynı zamanda sigara da içtiğim için riskli gebelik sınıfında diye istedi
Sultan01 Gamzeyasarr ilk boş gebelik denildi kürtaj günü almıştım kürtaj için gittiğim bebgi ve kalp atışını duyduk bir hafta geriden geliyo son adet tarihine gore
Busraa-10 Sultan01 evet özelde daha net sonuç verdiği için istedim %99 doğruluk payı cinsiyette belli oluyor ama doktorunuz yeşil alan açtırıp neden fetal istedi birşey gördüğü için mi
Busraa-10 Sultan01 Anladım Allah bağışlasın 🙏🏻 fetal ücretli şehire göre değişiyordur belki fiyatı onu bilmiyorum daha net sonuçlar elde edildiği için istemiştir doktorunuz
Cigdemm000 Sybabyss evet ben temmuz ayında yaptırdım. Şuan fiyat değişmiş midir bilmiyorum ama yine makul fiyattır.