Elftrk Türkiye hastanesi ne gidiyordum 15.haftadayım ama ordan memnun kalmadığım için değiştirmek istiyorum. Önerileriniz varsa yazar mısınız? Yeni yılla beraber muayene ve doğum fiyatları çok yüksekmiş 😏 Allah yardımcımız olsun.
Mhtpgnby Elftrk Zuhal özgit çok iyi bir doktor tavsiye ederim şişlidede muayenesi var okmeydanı özel polikliniğindede var kesinlikle pişman olmazsın
Edugumoglu Bella34 benim dr umda ayni hastane prof Husnu Gorgen bu arada hastaneden doğum paketinin icerik bilgisini aldınız mı
Bella34 Edugumoglu daha almadım amahüsnü beyde çok iyi ben rüskli gruptayım ama derya hanımdan çok memnunum. İlk cocugumuda orda dogurdum çok memnun kaldım ilgiden
Edugumoglu Elftrk sigortaya gore degisiyor benim sigortama 200 tl civari yansiyor sanirim ama prof farki var iki dr'da aliyor
Edugumoglu Bella34 bende Husnu bey' den çok memnunum hastanenin ilgi durumu da cabasi inşallah sağlıkla alalim bebeklerimizi kucagimiza 🤗🤗
Ebru3435 Glcncl ona iki tanıdığım gidiyor ama bir türlü soramadım istediğiniz zaman ulaşabiliyomusunuz doktorunuza numarası falan var mı ?
Elftrk Glcncl öğrendim 120 dedi 🙈😂 Beyhan hanım ve bir erkek doktor varmış benim evimede yakın sayılır bi Beyhan hanıma gidip görünmek istiyorum☺️ teşekkür ederim inşallah memnun kalırım. Hastaneyedi araştırdım biraz güzeldi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerş🧿🙏🏻
Glcncl Elftrk evet hastane güzel temiz ,personeller ilgili ,daha önce doğum yapmış bikaç kişiden yorum alarak gittim bende diğer doktorlarda iyidir muhtemelen hepsinin adını ayrı ayrı duydum :)
Erenefe Elftrk Riza beye gidiyorum ben o hastanede hem kadin dogumcum hem psikiyatrim cok ilgili bi doktor 1 aya dogumu da onda yapicam insallah sizin duydugunuz erkek doktor da odur belki
EsraEk1453 Elftrk Elftrk ismet bey var derinderede bende ismet beye gidiyorum çok neşeli çok candan bir doktor şiddetle tavsiye ederim 👍🏼
Ebru3435 Mhtpgnby bende özel ok meydanı hastahanesine gidiyorum ama poliklinik daha hastahaneye gelmeden demi ?
Elftrk Glcncl arkadaşım eczane teknisyeni bana önermişti ama ben başka hastaneye gidiyordum o zamanlar. Randevu alacağım şubat ayı için bakalım neler olacak 🙄☺️☺️