dudu-1 şimdi ben başından beri sezeryan isteyen biriydim doktorum ya bebek nornal gelmek isterse vs dedi onu bilemem ama kendimi çok iyi biliyorum bende kasiliyorum alttan doktorum muayene etti evet gercekten de doguramazsin normal bu sekilde dedi zaten kendimi biliyodum herneyse 11 temmuz saat 1 e ameliyatimdi 10 temmuz akşami saat 11 de suyum geldi acil gittik tok olduğum için sabah 9 a kadar sanci cektim doğum sancisi çok illet bişeymiş. Ameliyata girdim spinal istemiştim ne bi igne hissettim burda dokunuslar hissediliyor eller falan diyen çok insan vardi zerre hissetmedim sadece bebek cikarilirken icimden bisey cekilip gitti bu arada hersey okadar hizli ki beni yatirdilar batikonladilar ortu cekildi hop bebek 2 dkya cikiyor sonra sizi dikiyolar basinizda insanlar var sohbet muhabbet sarki bile aciyolar , benim ameliyathanede bebegimi gogsume getirdiler süt geldi dediler sonrasinda hep geldi ya sancidan diye dusundum ama bazilari alakasi yok diyo oyuzden oda şans ve bünye meselesin hemen gelmese de 2 gun sonrs gelir takılmayın ona da , sonrasi odama ciktim full agrikesici verdikleri için agri yok bişey yok uyusukluk gidince ilk kalkis cok zor dediler zerre zorlanmadim hemsire de sasirdi bas donmem vs olmadi hatta uyusukluk gecti bi iki tur attik saçımı düzleştirip makyaj yaptim dusunebiliyo musunuz ve ben 9 ay nasil dogurucam diye korkuyodum😂 yani kendimi asla tanimiyo muşum herşey çok güzel geçti bol kayisi kompostosu ve kahve tukettim gaz maz herşey kolay oldu ve sonrasinda ne bi bel agriis ne bi bas agrisi hic biseyim olmadi , eve gelince yatip kalkarken bi tık zorlaniyosunuz hatta gulerken hafif bi sizi oluyo inanin mis gibi geçiyor ilk basta gobekte bi follos oluyo tabi😂 korse morse bi sekilde vucut kendini topluyo emin olun herşey yoluna giriyo benim cicek gibi geçti darisi basiniza inanin korkulcak hiç bişey yok her doğum kişiye özel tabiki ama ben normal asla yapamazmisim doğum sancisi falan maf etti ameliyattan korkardim ölcem falan sanardim düşünün koşarak gittim oyle söyliyim on kere olsa on kere sezeryan olurum , tabi bünye meselesi hayirli saglikli doğumunuz olsun inşallah çok uzun oldu umarim rahatlarsiniz🌸😘