Arikkok Merhaba hanımlar Dünden beri kullandığım demir ilacının yan etkisi altındayım resmen maf oldum kaşınmaktan heryerim kabarcık duramıyorum kaşınmaktan doktorum ilacın yerine başka bir ilaç verdi yan etlisi geçince başlarsın dedi aranızda böle benim gibi alerjik reaksiyon gördünüz mü nasıl zor biişey bu böle evde neyapabilirim doğal yöntemler.
Gokturkmom_ Arikkok Bende kan ilacı yüzünden kurdeşen oldum ayaklarımda vardı ilaçsız geçmedi malesef krem de kullandım.Evde yöntem olarak da buz çok iyi geliyor ama çok uzun bi etkisi yok kaşıdıkça daha çok kabarır ve çoğalır ellememeye çalışın
minikbebegim06 Arikkok evde doğal olarak karbonati suyla karıştırıp macun gibi yapıp sürüyordum 15 dk bekleyip yikiyordum öyle geçmişti ellerimde ayaklarımda vardı ama benim ilaçtan değil sıcaklarda olmuştu
eliffff34 Arikkok aynı durumu iki gündür bende yaşıyorum yeni demir ilacının yan etkisi sanırım bugün acilde 2 serum yedim ilacıda bırakmayı düşünüyorum
Brcuburci Arikkok benim kollarımda çıkmıştı alerji hapı vermisti kadın dogumcu 1 hafta kullandım gecmisti
PinkBerryy Benim de olmuştu sebebini bilmiyoruz cildiyeye gitmeden geçmedi maalesef diğer günler daha kötü oluyor. El parmaklarım bile şişmişti, cildiyeye gittim alerji ilacı yazdı 2 tane içtim 2 gün öyle geçti. Geçmiş olsun.
Karuz Canım aynısı oldum iki hafta yaşadım bunu yüzüm gözüm bacaklar kollar full döktüm. Cildiyeye gittim eczanede özel bir krem yaptırdı o geçirdi çok şükür onun dışında evde sirke ile banyo yaptım. O da iyi geliyor
-sum- Karuz merhaba kremin içeriği neydi nasıl temin edebilirim ben 26 haftalık hamileyim berbat haldeyim göğüs altlarim bacak atalarım koltuk altı karnım gebelik urtikeriymjs sanırım kabarıyor kırmızı kırmızı plaklar oluyor ne yapicam şaşırdım hem kaşınıyor hem yanıyor açıyor heryerim gittikçe de yayılıyor ne yapabilirim başka :(
Arikkok Teşekkür ederim bilgiler için inşallah geçer tez vakitte çok zor bişey kaşıntısı tahriş oldu heryerim resmen
1710an- -sum- bende aynı şekilde hamile ultigeri oldum cildiyeye gittim ilaç verdi işe yaradı ama onun dışında lavanta yağı kremi kullanmıştım oda hafifletti ılık duş alıp lavanta yağı sürüyordum baya azalttı yani hatta 1haftadır ilaç içmeyi bıraktım
Karuz -sum- inanın bilmiyorum reçete yazdı eczane hazırladı. Bursa doruk Yıldırım şubesinde doktorum Erdinç Terzi. Hazırlayan eczane mevlana eczanesi. Belki Doktor’un adını verseniz krem hazırlatıyormus deseniz sizede hazırlar gönderirler. Ya da bursadaysanız bu doktora gidin. Reçete yazıldığından içeriği anlamadım
-sum- 1710an- size ne ilacı verdi acaba ? Sizin hangi bölgelerde kabartı oluyor mu ? Ya böyle sakinlemiyor hiç gündüz de berbat gecede gittikçe de yayılıyor sanki
-sum- 1710an- krem mi hiç duymadım bunu ? İnşallah benimde geçer bazısının doğuma kadar gecmiyormus öyle okudum daha çok var 26 haftamdayim henüz :(
1710an- -sum- hap vermişti bana bide krem önermişti ama kremi bulamadım o yüzden tek hapı kullandım bide lavanta yağını kullandım onlar iyi geldi
-sum- Karuz peki hap vs verdi mi veya başka birşey denediniz mi ? Be İstanbul’dayım da çok zor gelmem oraya
Karuz -sum- bi hap verdi ataraxt ancak araştırdım bebekte%30 otizm yapma ihtimali var diye makale okudum kullanmadım o sebeple. Bolca buz masajı yaptım. Nemlendirici kullandım. Elma sirkesi ile duş aldım