Tgb_smh Az önce Instagramda kadının biri tuzlu salatalık yiyordu, benimde canım istedi dilimledim tuzladım salatalık bu kadar güzel kokuyor muymuş diye koklaya koklaya yedim acaba sadece görünce canım mı istedi yoksa aşermek bu mu anlayamadım😀
myangelson Tgb_smh canınız istemiş olabilir aserme bambaşka ya benim öyle olduğunda aserdigim şeyin tadı ağzıma geliyordu burnuma kokuyordu resmen yerken de aşk yaşıyordum 😂😂 bu sene bir kaç meyvede yaşadım bu durumu 🥲
Miniklerinannesiyim Tgb_smh aşerme farklı bence erik aşermiştm ve 3 gun aglamıştım pandemide sokağa cıkma yasagı vardı birde eşim kafayı yicekti evde benimle 🤣
Leyla988 Ben yatdığım yerde mandalin diyerek uyandm sanki kimse gözmünü önünde yedi bana vermedi bi mandalin isdiyorumdum ağlamak dercesindeydm sezonuda diyildi o zaman gözümün önünden gitmiyodu sonunda eşim bulmuşdu😂
myangelson Tgb_smh evet ben aserme durumunu yaşayana kadar bilmiyordum hatta amaan abartma bunlar hep derdim ilk hamileliğimde çiğköfte ve köfte ekmek aserince anladım 😂😂😂 bunda da Hatay usulü döner asermistim ilk 😂 he canımın çektiği çok şey oluyor ama belli aserme olmadigi 😅