Ftmnrutlu turkan403 baktı ama hareketsizdi belli olmuyor dedi. Şu bacak arasına falan bakma her cihazsa var mı doktor bakmadı ben de bilmiş gibi olmamak için söylemedim.( küçük bir hastane cihaz eski olabilir)
Ceydaa006 turkan403 Türkan hanım en başından beri bize nubta falan kız tahminleri geldi 13. Hafta da doktor erkek dedi bacak arasında uzun bi çıkıntı var sizce kordon olma ihtimali var mı çıkıntı vardı erkek dendi sonra kız oldu diyen çok var . Doktor kesin demiyorum diye de söyledi
Ceydaa006 turkan403 yok erkeğe benziyor ama yinede kesin demiyorum alışveriş yapma dedi 17. Hafta da kesin söyleyecekmiş
Anneyimmmben turkan403 canım benimkinede bakar mısın 13. Haftada Dr erkek dedi ama değişir mi acaba diyorum
turkan403 Anneyimmmben bariz cıkıntı var canım erkek erken haftads beli ediyo kendini 🤭 bence degişmez
Canh20 turkan403 merhaba bugün detaylıda cinsiyeti net öğrendim öğrenirsem yazarım demişim tahmininiz doğru erkek bebeğim olacak allahın izni ile❤️
turkan403 beyzanur99 sağlıkla gelsin inşallah daha cok küçük tahmin icin büyüyünce tekrar at bakayım canö
umuut turkan403 kafa yapısı ve kemik yapısı kız dedi ama sanki çıkıntıda görüyorum dedi haftaya gidicem artık erkek mi sizce🙈