__aRzUu__ Pamir beye karşı genel bi önyargı var evet 😅 ben hamile değildim , gebelikten 1 ay önceydi hatta . Adetim 1 hafta gecikti ve çok koyu kahverengi , kokulu ve dehşet sancılı bi adet dönemi geçirdim . Pamir beye gittim . O denk geldi . Bakmadan etmeden ‘olur öyle’ dedi 😂😂 zoraki ultrasonla baktı . Gebelik düşünüyorum , öncesinde kullanmam yada yapmam gereken şeyleri öğrenebilir miyim dedim . Cevap vermedi baktı suratıma , folik asit mesela ?? Dedim . 2 kutu vardı masasında aldı suratıma fırlattı 😂😂😂 al kullanırsın dedi . Neye uğradığımı şaşırdım 😅😅 bi sonra ki ay da beta için gittim , idrarda pozitif çıkınca . İdrar da çıktıysa vardır . Gerek yok ama bakalım istiyorsan dedi 😂😂😂😂😂 bana denk geldi belki heyheyli zamanları bilmiyorum 😅 arkadaşım da hamile . O irfana gidiyo , çok memnunum diyince bende ona geçiş yaptım . Kontrollere de beraber gidiyoruz . Genel önyargı iyi bişey değil tabi . Önemli olan sana nasıl davrandığı . Umarım aynı özveriyle doğumunu da gerçekleştirir . Sağ Salim kavuşursun bebeğine