Smilingstar Zhlay34 başta öyle olabiliyor çünkü çok yoğun. İlk gittiğimde benim de öyleydi doğumdan ya da ameliyatta çağırıp durdukları için öyle ama bence çok iyi bir doktor ben 3. Ayımda başladım 23 haftalık şimdi Ben çok duydum arkadaşlarımdan doğum konusunda güvenilir ve normali destekliyo İnstadan sürekli yine ilk normal doğum yine kesisiz dikiş siz diye paylaşıyor
Smilingstar Zhlay34 önemli olan da doğum bence yine birkaç arkadaş sadece benim bildiklerim onlar da yani hepsi çok memnun kalmış Yine iki hamile arkadaşım da ona gidiyor Hatta biri diyarbakırda ünlü doktorlardan birinden memnun kalmayıp Hazal hocaya devam etti. Şimdi doğumu da yaklaştı. O da memnun
feride09 queenserap hamileliğim boyunca Hazal hocanın takipli hastasıydım 39.haftada ortaya çıkan kolestaz sebebiyle sezaryen doğum yapmak durumunda kaldım. Hazal hoca olmasaydı Mardin’de doğum yapmayı düşünemezdim bu konuda bize büyük güven verdi. Gerek ilgisi gerek tatlı dili olsun çok çok memnun kaldık sezaryen ücretini 20 bin olarak ödedik bir gece kalıp çıktım. Suit oda istiyorsanız öncesinde söylemeniz gerekiyormuş sanırım biz doğum yaptığım gün tutmak istemiştik ama öncesinde söylenmesi gerekiyordu dedikleri için normal odaya alınmıştım
Mertduman Bir Öğretmen meslektaşımız Hazal hanımda sezeryan oldu ikiz gebelikti kan kaybından malesef öldü meslektaşımız. Geride iki bebek annesiz kaldı yetersiz müdahaleden dolayı…
Melayike Mertduman Evet malesef bu olayı bende duydum, fatma çeçen isminde öğretmen Hazal hanımın sezeryanında kanamadan ölmüş. Bir doktor istediği kadar tatlı dilli olsun, sezeryan yada doğumda hastası kan kaybından ölüyorsa bitmiştir benim için o doktor
Alyamuhoz Mertduman merhaba Ben hamileyim Mardin’de doktor araştırıyorum Hazal hanım çok iyi olduğunu duydum bu ölüm konusunu duymuştum Ama şu anda tesadüfen mesajınızı gördüm yalnız şöyle bir şey var ki gerçekten doktorun suçu varsa bu ispatlanırdı diye düşünüyorum ya da emin misiniz yani aile acısından dolayı mı doktoru suçluyor bu başka hamileleri çok etkileyen bir durum araştırıyorum kaç gündür bu sadece doktor ile ilgili değil bazen Doktorlar ne yaparsa yapsın kanama durmazmış Ben öyle bir şey olduğunu umuyorum başınız sağ olsun Çok üzücü bir durum gerçekten ama sırf bu yüzden de bu doktordan vazgeçmek istemiyorum kafam çok karıştı yani emin misiniz kanıtlanmış hukuki bir süreç varsa bunu söyler misiniz