Sdefbyrakc Iraz ilk gebeliğimde 15 hafta da söylediler bunda da 12 hafta da kız gibi duruyor tam belli değil dediler bence doktordan doktora fark ediyor
Semakantar Iraz tahminlerink soyluyorlar benim soylemisti 13. Haftada erkek gibi gozukuyor demisti devletteki doktor tahminide dogru cikti su an 31 haftaligim erkek bebis bekliyorum
Birbebekannesi01 Iraz 12. Haftada ikili test usg sinde erkeğe benzettigini söylemişti sonra her hafta farklı doktorlar baktı hepsi söyledi her seferinde
Asi_07 boncukbiranne oğlumda 11+4 haftalıkken tahmin etmişti doktor doğru çıktı bu gebeliğimde 18 haftalıkken öğrendim pozisyonu da uygun değildi doktorda biraz daha bekleyip emin olalım dedi
Iraz boncukbiranne ay Allah herkese gonlumdekini nasip etsin inşallah kizlar bana dua edermisiniz bu gönderiyi yazan kişinin sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı bir kızı olsun diye 🤲🏻🌸 dua eden herkesten Allah razı olsun müminin mümine duası red olunmazmis Allah razı olsun 💞🤲🏻🙏🏻
boncukbiranne Iraz amin dualarimda olacaksınız inşallah 🤲🏻 sizde bana dua edin olur mu sağlıklı evlat sahibi olayım 🥹🤲🏻
Minikmucizem123 Bana ilk gebeliğim de 14-15 gibi söylemişlerdi 13. Haftada kontrolüm vardı 18-20 arası daha net olur dedi söylemedi
-Papatya33 Hemen Malesef söylemiyorlar eger erken söyleyince kızsa aldırmak isteyen oluyor diye. Benm ilk çocuğum olunca doktor cinsiyeti oyle soylemisti.
Iraz boncukbiranne amin inşallah sagkla shatle bebeginizi kucaginiza alırsınız Allah gönlünuze göre versin inşallah