QueenMomm Merhaba kızlar bugün cinsiyeti öğrendik dr %95 erkek dedi çevremdeki ve happy momdaki tahminlerde herkes kız demişti büyük bir şok yaşadım bende kız hissediyordum nasipte erkek annesi olmak varmış sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yawrularımızı🥰🤲🏻
Songulsevk QueenMomm asla tatlı aramıyorum tuzlu ve ekşi yiyorum 2 kızım var buda kız diye düşünüyorum belirtilerden dolayı gördümki belli olmuyor hayırlısı olsun hepsi sağlıkla gelsin😊
Ebru_ebru QueenMomm bugün 14 haftalık olduk tatlı şeyler hiç yiyemiyorum ekşi şeyler canım istiyor mide bulantım bitmedi 🤷♀️ kız hissediyorum ama sizin yazıyı görünce benim de aklım karıştı ☺️
QueenMomm Defnemome 13+3 üz inanın üç aydır ağzıma tatlı birşey sürmüyorum sürekli ekşi şeyler çekiyor canım onuda kuş kadar yiyebiliyorum ztn ne yesem kusuyorum çok zor iki gün öncede canım ilk defa tatlı çekti şöbiyet ama hiç erkeğe bağlamamıştım tatlı konusunu ztn inanmam öyle ekşiyse kız tatlıysa erkek lafına ama doğruymuş ve bu zamana kadar hepimizin kız sandığı bebeğim erkekmiş😂
Defnemome QueenMomm ya ben turşudan tiksindim ama camım fazla tattlı da çekmiyor 10+4 mide bulantısı fazla var be iştahsızlık özeldemi öğrendin
QueenMomm Defnemome evet özelde öğrendim cnm herkesinki farklı ve dediğim gibi bir anda herşeyiniz farklı olblr bnmki gibi üç ay ekşi yiyip dr dan bir gün önce tatlı yiyerek erkek olduğunu öğrendim 😂
Patatess Ben de aynı seyi yaşadım. Herkes kız demişti ben de sürekli ekşi yiyordum vs. Normalde inanmam böyle şeylere ama herkes diyince akla düşüyor tabi. Erkek diyince şaşırdım bi. Şimdi 34 haftalık. 😂