Softlove Aysezey Rica ederim .ne demek. İnşallah gönlünüzdeki olur. Sağlıkla ve hayırla gelsin. Ama bunlar sadece tahmin.siz yinede çok bel bağlamayın hepsine. Zaten 2 seçenek var. Kız ya da erkek 🥰 sağlıkla ve sıhhatle doğumunuz olsun. Sağlıkla ve sıhhatle büyüsün♥️
Aysezey Softlove her şeyin şakası bi yana gerçekten Allah sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza. Gerisi önemli değil 🤲🏻🧡🙂
Softlove Nisa51 kafa yapısı , göbde yapısı, omuz genişliği, bacak arası herşey kıza işaret . Ama inşallah erkek olur. Rabbim bir mucize nasip etsin ve erkek evlat versin inşallah. 🙏 2 kızınız varmış zaten. Birde oğul olur inşallah 🙏
Esma5566 Softlove betulvemaya_ Ecemom_ NNanelimonn Handemhmt Ebaki Nisa51 Zehra_arsln Sulemiiyy Antepli-27 Mmdva001 Kmsl001 TKumsall Antepli-27 Kızlar nugün öğrencime inşallah tahmin alabilirmiyim son kez❤️
Nisa51 Softlove Amin insallh canım hep erkek hissetmistim kizlarimdan farklı bi hamilelik oldu bulantı kusma hiç olmadı ama nasip sağlıkla gelir ınsallh 🤲
Sevdarya24 Bende bebeğimin cinsiyetini sormak istiyorum fakat fotoğraf yükleyemedim nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
Softlove Sevdarya24 ana sayfada solda fotoğraf yükleme kısmı var oradan yükleyip , linki kopyalayın ve buraya yapıştırın.