Asi_07 Nilbebek27 Ben geçen hafta herşeyini aldım 28 haftalığım malum fiaytlar sürekli artışta indirimden faydalanıp o işi hallettik şükür baslayın sizde isterseniz iyice ağırlaşınca zor oluyor
Alpmom__ Nilbebek27 30. Haftada her şeyini yıkadım, yerleştirdim ve günlerimi aldı . Belim falan çok ağrıdı ertelemeyin daha fazla
bebisveannesiiii Nilbebek27 bence başlamalısın bende o haftada başlamıştım 30. Haftada yıkayıp ütüledim ve çok zorlandım 30 dan sonra ağırlaşıyor insan
Cihangir09 Nilbebek27 geç bile kalmışsınız ben 27de kıyafetleri vs yikayip utulemistim 30dan sonra hiç yapamazmışım gram halim kalmadı
Nilbebek27 Asi_07 doğru söylüyorsunuz benim beğendiğim herşey listemde sepetimde 30.haftayı bekliyordum
seyma0661 Nilbebek27 ben 21+3teyim indirimde gördüğümü alıyorum ıslak mendil, ateş ölçer aldım 🤣 3 takım da kıyafet
Esra1999 Nilbebek27 canım ne kadar erken okadar iyi valla bak sonra ağırlaşıyorsun bütün işler dağ oluyo Şuan indirimde varken e bebek lc wakiki de al herşeyini geç kalma Allah korusun bi erken doğum olsa ortada kalırsın şimdiden başlaki hamileliğin son haftalarında doğum için güç topla kıyafetleri yıkama ütüleme çanta hazırlama vs
Semakantar Nilbebek27 bence baslamalısın canim hemen alip bitirene kadar zaten agirlasirsin sonrada yika utüle derken cok zaman aliyor yoruyor insani ben 31 haftalik oldum yikadim herseyide hazir sadece ütüleyip hastane cantasi hazirlamak kaldı
eills Ayda herşeyim bitmişti mobilya dahil 😅 tavsiye ederim. Şuan 33. Haftadayım iki koyafet bile katlayasım gelmiyo kollarım halsiz düşüyo 🙃
aslaninannesi7 Nilbebek27 29 haftalık olduk büyük eşyalar bitti. Ufak tefek şeyler kaldı. Nasipse bu hafta tamamlayalıp yıkama ütüleme işlemine başlayacağım. Çok geçe de birakmamak lazım
-incila- İşk çocugumda 20. Haftaya kadar herşey bitmişti hiç pişman olmadım. Bunda 28deyim şuan ve herşeyi bitti sayılır sadece ıslak mendil bez ve şampuanı kaldı. Yıkama işini de 32de yapıp yerleştirmeyi düşünüyorum ama bakalım hayırlsıı