Busra01nil Kızlar 39+4 teyin yalancı sancıyı ayırt bile edemiyorum gerçekten 🥴 sanki hamile değil gibiyim her gün kalkıyorum günlük evi süpürüp siliyorum hepte aktifim hazırım hep ama ne gelen var ne giden sancılarıda ayırt edemiyorum :( sanki hiç doğmıcak hissediyorum ya
Essidiey Busra01nil 39+5 hurma yiyorum, ananas yiyorum, pilates topunda minik minik zıplayıp dairesel hareketler yapıyorum, yalancı sancı bile yok hiç bir şey yok 🤦🏻♀️ doktor hadi bir şeyler yap doğur şunu diyor 😅 napıyım bilmiyorum ki
anonimhamis Selammm 39+3 henüz hiçbir belirtim yok yürüyüşlere başladım son dört beş gündür günlük 5 6bin adım atmaya çalışıyorum ama ne suyum ne başka bişi yok sadece akıntım arttı bu üç gündür normal mi acaba bir belirti mi doğum için bilmiyorum
Busra01nil anonimhamis bende de akıntı çom fazla doktor gynomax xl verdi doğımdan önce rahmi temizlesin dedi bende bilmiyorum 😭😭
Busra01nil Essidiey benimde aynı ananas spor merdiven in çık akssak gebe yürüyüşü ama gelmiyor 🤣🤣🤣 sabrım kalmadı sinirlerim bozuk artık ne yapılır ki gelmesi için başka kızlar
Essidiey anonimhamis Merdiven inip çıkmayı yapmıyorum bir tek dizlerimden rahatsız olduğum için ama en son onu da yapıcam galiba. Gerçi yapıp hala doğurmayanlar da var ay bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
anonimhamis Busra01nil tarçın suyu diyorlar bir su bardağı süt içine iki tatlı kaşığı tarçın koyup için diyorlar sancı gelirmiş
Hulya_91 39+2 deyim… ara ara bıçak saplaması gibi ağrım oluyor, beklemedeyiz biz de… her an tetikte olmakta yorucu… 😣
melike180423 39+1 biz de bekliyoruz yalanci sancilar disinda bir belirti yok bir de 3 4 gundur falan akintim artti sadece artik dogurmak istiyorum🥹 egzersiz yapmaya calisiyorum ama halsizlikten cok fazla yapamiyorum ev dublex oldugu icin merdiven inip cikiyorum dusa girdigimde sicak su tutuyorum ama gelen giden yok🥲
atesnzm melike180423 yalancı sancılarınız ne zaman başladı nasıl bir hissiyat acaba 37+1 im ben yalancı sancı için çok mu erken daha belirtim yok o tarz
melike180423 atesnzm erken degil aslinda benim sanirim 34 veya 35 te basladi o zamanlar daha az oluyordu. regl agrisi gibi oluyor kasiklarimda ve belimde agri oluyor bebek bi yerde toplaniyor karnim tas gibi oluyor