buse7272722 Kuebrakuecuek bugün transferi saymazsak 9. günüm, doktorum herkezde pik farkli oluyor sende 10. gün pik günün dedi takilma degerin iyi dedi ama yinede icimde bi süphe var ..
Frkubra Kuebrakuecuek var gibi duruyor umarım vardır rabbim gonlunuze göre versin bir iki gün sonra tekrar yapın sabah ilk idrarla net cikar o zaman
Kuebrakuecuek buse7272722 içini ferah tut tutunma dediği gibi herkese faklı önemli olan 2 gün sonraki artış inşallah güzel çıkar sen 30 ekimde mi transfer oldun ben daha doktoruma iletemedim bile
tupbebekannesi522 buse7272722 benimde transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum inşallah sizin gibi pozitif görürüm 🥲🤲🏻
Kuebrakuecuek tupbebekannesi522 inşallah sizde güzel haber alırsınız duam sizinle ben 7.gün yaptım idrarda çıktı sizde yapabilirsiniz için rahat olsun inşallah gebesiniz 🌸🥳🧿🙏🏻
Kuebrakuecuek sedamusa inşallah öyle olur doktoruma ilettim çok şükür 🙏🏻 herşey güzel iki gün sonra yine test vericem lütfen dua edin 🎀🤍
buse7272722 Kuebrakuecuek dualarim seninle banada et olurmu bende pazartesi sabah vericem insalalh güzel katlanir🎀
buse7272722 Kuebrakuecuek evet var ara ara agriyo kasiklarim bazen batmalarda oluyor ama o gayet normal biseymis
buse7272722 Kuebrakuecuek yok hic korkma bende korkuyodum doktora sordum cok normal dedi hatta arada bir siddetli oluyodu benimki onada normal dedi bebek yerlestiginden oluyomus💘