Seda_066 merhaba ilk önce geçmiş olsun, sıradan hastahane yada özelleri unutun, 3.basamak bir hastahane tercih edin, ben bilkentden memnun kaldım. Özgür hocanin hastasıydım. Randevu almadan haftalık direk muayene lere gidiyordum riskimden dolayi, benimki gerçek parkreataydi, ameliyatta parkreata denilip parkreata olmayan bir çok hasta oluyormuş, hastahane de yattığım sürede bende şahit oldum.ayni gün iki büyük ameliyat olmak zorunda kaldım. Doğurgan lik olayım artık bitti ama öyle birşey olsa yine orayı tercih ederdim. Temizlikcisinden prof. Doktoruna kadar hepsi çok ilgiliydi, yaşadiğim çok kötü süreçte bana çok destek oldular. Eylül 23de hastahaneye yatışım yapıldı 8 ekimde doğum. Doğum sonrası 10 gün kadar hastahanede kaldım. Şimdide 37 gündür yenidoğan yoğun bakımdayız orasıda tek kelimeyle mükemmel hergün hatta şimdi bile hastahane deyim. Sakın olun, kendinize dikkat edin, benim durumumu örnek almayın, bana doktorlar son yıllarda gördüğümüz en zor vakaydin dediler yani çok nadir karşılasılan bir durummuş benimki. Tekrar geçmiş olsun.