Momiesss Zıbın tulum alt üst takım hastane çıkışı almalısınız sayı olarak atletler ne kadar çok o kadar iyi çiş kaka taşma durumunda veya kusma durumun da değiştirmek gerekiyor kusan bir bebekse günde 5-6 kere üst değişebiliyor bir de kaka taştı mı üst kıyafete kadar çıkıyor yeni doğan atlet tulum ve takım olarak 10 ar adet alabilirsiniz hastane çıkışı 3 adet yeterli olabilir birini hemşireye verirsiniz birini siz oda da giydirirsiniz bir de yedek koyarsınız yedek tulum da olabilir zevkinize kalmış 🥰 Benim kızım 1.5 aylık e bebekten aldığım yenidoğan tulumlar hala oluyor hastane çıkışları da oluyor 0-3 ay olanlar sadece şuan 0-1 ay aldıklarım olmuyor onları tam 1 ay giydirdim aslında yine oluyor ama ben rahat hareket etsin istediğim için giydirmiyorum 0-1 olanları 🥰 Bazı kıyafetlerin kalıpları küçük 3 ay yazıyor onları Şuan da giydiriyorum büyük olmuyor biraz da kalıplarla alakalı oluyor ama siz 10 ar tane alın yenidoğan ve 0-3 olarak alın hatta sonradan ekleme de yapabilirsiniz 0-3 ile 3-6 ay olarak🥰 patikli altlar var onlardan alabilirsiniz veya patikli içlikler var ilk zamanlar da kıyafetin altına giydirmek için kullanışlı oluyor benim tulum sayılarım çok daha fazla ben fazla tercih ettim ilk 3 ay çok rahat geliyor kucağa alırken olsun gaz çıkarırken olsun alt üst takıma göre daha rahat alt üst takımları dışarı çıkarken kullanıyorum 🫠