Vsle Seker testi yaptırıcam haftaya randevum var ama cok kararsızım kızlar yaptırmadı iseniz sebebleri neler cok zararlı diyende cok yararının cok oldugunu söyleyende ne yapıcam bilemedim
Gamze88 Vsle bende birileri sormuştur die sayfayı kurcalayıp duruyordum 😂11 sene önce kızımda yaptırmıştım, bunda da normalde yaptırcm gibi ama yorumları da merak etmiyor değilim,şöyle kösede beklim🙈🙈😍
SedaRonyam Vsle ben kızım da yaptırdım .. ama doktoruna sor en ıyısını o bılır.. sımdı doktorum tekrar yapmamı onerırse yapıcam bakalım artık
mom02636 Vsle ilk oğlumda yaptırmadım suan ikinci oğluma hamileyim gene yaptırmicam gerekli olduğunu düşünmüyorum
Edebyahu Vsle https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/karatay-dan-gebelik-sekeri-testi-pembenar-detay-hamilelik-2027801/
Gamze88 SedaRonyam bugun verdiler bana bi şişe ,4 hafta sonra içip kan aldırmamı söyledi,aldım bakalım 4 haftaya daha cok var ya belki yaptırmaktan cayarım belli de olmaz 😊
Mmerve Vsle bence yaptırın ben yaptırmadım pişman oldum gebelik suyum fazla çıktı şimdi şeker testi yaptırdın mı diye sorduklarında hayır demek zorunda kalıyorum eğer yaptırsaydım belkide önceden önlem alınabilecekti
Grycaglar Vsle Ben yaptırmadım canım doktorumda pek yaptrma taraftarı degıl gıbıydı kanımda baktırdım bıde parmaktan kendım sabah aksam kontrl ettm sonucları doktoruma gosterdım gayet guzel bı sıkıntı yok dedı sadece seker yuklemekle degıl kandanda anlasılabılıyo sonucta
Esrammm22 Bence yaptırın ne olur ne olmaz şeker çıkarsa önlem almak lazım yaptırmazsanız bilemezsiniz risk almayın derim.
Handey Vsle doktorum bana yaptırma gerek yok dedi.ama hamileliğimin başından beri aynı doktora gidiyorum düzenli olarak açlık-tokluk şekerime bakıyor.bebeğin kilosu,suyu vs normal.33+3 teyim herhangi bir problem yaşamadım
Mmerve Vsle 39. Haftamda suyumun fazla olduğunu söyledi doktor ve yüksek riskli gebeliğe yönlendirildim o zamana kadar hiç problem yoktu şuan 40+3 oldum Doğumu bekliyorum şekerim takip ediliyor sürekli
Elif25 Vsle ilk hamileliğim de annem şeker hastası diye yaptırdım. İkincide de aslında yaptırmak istiyodum ama yaptıracagım hafta böbreklerim çok ağrıyodu yaptırmadım. Her ay düzenli açlık şekerim ölçülüyo onun degeride normal çıktıgı için doktorda zorlamadı
Betih03 Yediginiz 3 tanr bakvala ile es deger o ictiginiz seker ne kaybedersinz aksine kazanrsnz seker varsa onceden onlemini alrsnz ama yaptmazsanz sekrr direk bebege geciyor doyma olmuyor bu yuzde kilo aliyor bebekte sizde olebilrisnz dogum esnasnda cok sknti yaratir seker hamilelikte bence en onemli sey ben yaptrdm gecen hafta normal ckti en azndan suanda icim rahat