Gizemnur1111 Melike1001 bende de var idrar yolu enfeksiyonu ama kullandığım ilaç farklı bende de çok mide bulantısı yapıyor napcam bilmiyorum
Melike1001 Gizemnur1111 bende normal de de var zaten mide bulantısı hala geçmedi yaparsa nasıl olur bilmiyorum
Sazenin Melike1001 ben kullanıyorum iki doz verdi şuan ilk dozunu kullandım artı fitil de kullandım inşallah yok eder enfeksiyonu
Melike1001 Sazenin iki kutuyu da alabildiniz mi antibiyotik olduğu için tek reçete de tek kutu veriliyormuş
Sazenin Melike1001 ücretli alabilirsiniz dedi 105 lira bi şeydi sanırım ücreti tam hatırlamıyorum, doktor reçeteye yazmışsa kullanılması gerekiyordur dedi eczacım da, sadece sigorta karşılamıyor
Melike1001 Sazenin ücretli de satış yapmadılar üç ayrı eczaneye sordum ama reçetesiz satışı yok dediler
Sazenin Melike1001 bana doktor yazdı diye verdiler, yoksa reçetesiz alamazsınız doğru. 10 gün sonra bi daha gidip yazdırın olmadı, sağlık ocağında da yapabilirler belki. Zaten ilacın ikinci dozu 10 gün sonra içiliyor
Melike1001 Sazenin bana bir hafta sonra iç dedi doktorum ondan zaten telaşım yoksa problem değil ama Bi şekilde çözeceğiz artık 🙂