GirlandBoy_Mom Meriveannesi bu tam ne ne değildir bişey demediki vajinal bakın dedim onu da ben dedim gözükmez dedi beta ortada ama anlamadım
Sedef-0131 @-Papatya33 sisteme halen düşmedi liostan bakmaya çalışıyorum ama barkod numarasını nereden öğreneceğim
-Papatya33 Sedef-0131 benm dediğim yer sağlık ocağındaki sistem için. Aile hekimine girip kan tahlili diyoruz ya bir kağıt veriyor oradaki kağıtta en altta hasta barkodu yazıyor o barkodu resmini çekip akşam ordan kontrol ediyorm . Acildekinden olmuyor
GirlandBoy_Mom Meriveannesi vajinal bakmadı karından baktı görünmedi ben dedim bakıcakmısınız yok dedi
MorKelebek54 Sumbul2167 merhaba, umarim gebelik vardir. Suan son durumunu bilmiyorum. Hamile misiniz acaba merak ettim degerinizden dolayi☺️
Sumbul2167 MorKelebek54 keseyi görene kadr rahat etmiyecem galiba endişeliyim ama doktorlara göre evet hamileyim değerlerim çok şükür yukseldi
GirlandBoy_Mom Meriveannesi her yerim ağrıyor kuzum ya elimi kaldırcak halim yok iptal ettim randevu mu stres yapmıcam inşallah bi sıkıntı yoktur olsa kanamam veya lekelenmem olurdu yani bence