Seliin1 Kızlar ayın 25nde doğumum var inşallah bu cumartesi de kontrolüm var son kez ağdaya gitmek istiyorum fakat yarın mı gitmeliyim cumartesi kontrolden sonra mı karar veremedim doğuma 2 hafta kalmış oluyor bu sürede uzar mı kararsız kaldım 🤦♀️
1prenses1prensannesi__ Seliin1 ben ağda yaptığım zaman ayda bir geliyor ama sizin nasıl kaç haftada bir geliyorsa kıllarınız ona göre alın ama iki haftaya kadar uzamaz bence ya
Miniklerinannesiyim Seliin1 2 haftada gelmez ama dogumdan sonra kanama olacagı için cabuk uzar doguma 2 3 gun kalasıya git bence
Seliin1 1prenses1prensannesi__ normalde benim de öyle aşkım ama şuanda uzadı baya utanıyorum açıkcası
1prenses1prensannesi__ Seliin1 şimdi böyle birşey de var doğuma yakın hormonlar değişiyor bende bugün yaptım agdayi 28kasima doğum erken de bekleniyor acaba uzar mi🤦😃alana kadar anam ağlıyor aynadan bile bakamaz oldum umarım hormonlar etkilemez tüyleri
Miniklerinannesiyim Seliin1 uzun olması kuaförler için daha iyi oluyor kontrolde utanırım diyorsanız siz bilirsiniz
Mucize19 Sonuçta hamilesin sürekli ağdaya gittiğin için utanmana gerek yok. Özellikle geç geldiğini doğum sonrası da rahat geçirmek istediğini belirtirsin onlarda mutlaka anlayacak çünkü kim bilir nasıl insanların kıllarını almışlardır. Rahat ol canım
Seliin1 1prenses1prensannesi__ valla çıkarsa da artık yapcak bişey yok bacım 😂 istisna durumlar bunlar 😂
Miniklerinannesiyim Seliin1 benim lekelenmem geldigi için baktılar sizin böyle şikâyetiniz yoksa bakmazlar