Mamiko_2020 Kızlar çatlama gününü sayarsam 8.gün.Yani geçen hafta bugün çatlama gördüm.O günden beri kasık ağrım var bazen regl sızısı gibi bazen sağlı sollu batma tarzı ağrı oluyor.Birde akıntım var.Freely erken gebelik testi.Sizce yanılma olur mu.Bu 3.ayımız denemede.Bi kızım var 2.olucak Allahın izniyle 🥰2. Fotoğraf Efektsiz bi foto o ham haliyle çookk zor görünen gölgelik var gibi testin ilk dakikalarıydı zaten ama bilemedim.Son fotoğrafta beklemiş hali
_biranneadayi Mamiko_2020 hepsinde de hayali çizgi görüyor gibiyim. Yeni uyandım bu gözle görüyosam vardır😅 İnşallah inşallah doğrudur canım Allah gönlüne göre versim🌸
Mahbuss Mamiko_2020 merhaba. T çizgisi burda beyaz mı çıktı bende görüyorum. Bugün bende yaptım yumurtlama üzerinden 9 gün geçti T çizgisi beyaz çıktı 😄 test bozuk mu anlayamadim https://hizliresim.com/i7ez114 Reglimin geçmesini bekleyeceğim artık
Mamiko_2020 denizmanzarasi aayyy gerçekten miiii sanki ben görmek istediğim için görüyor gibiyim yaaa 😍😍efektsiz fotoğraftada görüyor musunuz acabaa var dimi orda bi gölgelşk 🤗🤗
Mamiko_2020 Mahbuss beyaz değildi çok çok gölge uçuk çizgi vardı fotoğrafta öyle görünüyor haklısınız ☺️ama ilk gebeliğimde yani kızımda beyaz çizgi çıkıp kenarında kıl kadar ince çizgi oluşmuştu bekleyince 🥰
Mahbuss Mamiko_2020 bakalım bizde kızıma kardeş istiyoruz. Sol kasıkta batmalar hissediyorum hep O yüzden erkenden test yaptım 😄 Artık pazartesi bidaha tekrarlarim
Mamiko_2020 Mahbuss bence bi erken gebelik testi yapın 🥰dün benim yumurtlama gününüde sayarak üstünden 9 çatlamanın 8.günüydü erken gebelikte zor bela gördüm ben,bugün erken gebelikte net çıktı.Kaset testte çok daha imkansız çıkması
Mahbuss Mamiko_2020 evim uzak eczaneye o yüzden gidemiyorum ha diyince Şimdi mecbur pazartesiyi beklemem lazım O yüzden ümitlenmek istemiyorum Hayırlısı inşallah