Momysumy hayirli geceler.. 1 yildir cocuk istiyorduk fakat olmuyor du dün 2 gebelik testi yaötik 2 si de pozitif cikti adetim de gecti. ama almanyadan tr yr geldik esimle hicbirsey bilmiyoruz. yarin sabah özele gidip kan testi yaptirmayi düsünüyoruz ,prki sonucu orda randevu süz bir hekim e glstersem bana hemen bakarmi cok beklermiyiz
Misskaynak Momysumy canım kan verdikten 2 saat sonra söylüyorlar zaten cevabı ister telefondan istersen ertesi günü gidip öğrenebiliyorsun ama randevuyu o an alıyorsun doktora zaten birde ultrasondan bakıyor
meltemocak Momysumy kan sonuçları 2 saat içinde çıkıyor canım sonucuna göre doktor ultrosonla bakıyor randevusuz yada sıra almadan başka doktorada gitsen bakmazlar
Mucizem00 Momysumy çanım acilden giriş yap özel bir hastaneye gebelikten şüphem var test yaptırmak istiyorum de Kan verdikten sonra ne 2 saate sonuçlar çıkar 2 saat sonra gelin derler sonucu alınca da sizi doktora otomatık yönlendiriyorlar 🥰
Momysumy @Miss sskaynak#3433881 öncesinde randevu ya gerek yokmu yani .. yoksa önce mi doktora görüneyim bilemedm. cevre de kimse ye de danismak istemiyorum anlarlar diye :)
Misskaynak Momysumy önce doktora görün o zaten kan testine yönlendiriyor seni sonra testi yaptır tekrar doktora gel sonucu göster 10 gün muayene hakkın var doktora gelebilirsin yani extra ücret ödemiyorsun
Miss Momysumy kan testi yaptırınca 2 saate çıkıyor zaten sonuç randevuya gerek yok orda önce acil hekimine gir hemen der sana mesela 3 haftalık veya 4 haftalık hamilesiniz diye değerlerine göre öğrenmiş olursun ama kadın doğuma zaten gitsen bile hemen kese ve bebek gorunmeyebilir kadın doğum doktoru da sana 2 hafta sonra tekrar gel der yani sen bilirsin önce öğren sonra kendine göre doktora gider kese ve bebeği görüp ona göre takip yaptirabilirsin
Momysumy 2 saat da cokmus misafirim var almanyadan yatili , isimiz var diye cikacagiz tam telasli zamana denk geldi 😅
meltemocak Momysumy tahlil sonuçlarına hangi şehir hangi hastaneye gidicekseniz internetten bakabilirsiniz
Momysumy saglikli bir gebelik mi durum vaziyetin ne oldugunu da ögrenmek istiyorum ama misafirim var bsy de diyemiyorum.. ne yapsam bilemedm . kan sonucu cikar cikmaz sira aliyorum yani degilmi
meltemocak Momysumy aynı gün doktor bakıyor zaten sonuçlara ama siz iki üç saat beklemem hastanede derseniz ertesin gün için tekrardan randevu alıp gidebilirsiniz doktora
Misskaynak Momysumy zaten hepsi toplamda 20dk sürer sonra sonucu telefondan öğren eger gebesin derse ertesi gün gelip doktora muayene olursun o da kısa sürüyor canm
meltemocak Momysumy gebelik değeri 1500 lere falan geldiğinde keseyi net olarak görebiliyor doktorlar
Momysumy meltemocak iste bu sıkıntı bizim icin evde misafirim varken süreklk git gel zor olur diye .. cumartesi sabah gidecekler daha ben sabredemiylrum artik :) o kadar istefik simfi bsy ler var ama birdey yapamamak...
Momysumy tesekkür ederim ilgilendiginiz icin cok sagolon birimiz en azindan düzeni bilseydi iyidi de oda yok :) ikimiz yabanciyiz zor aile de yok avrupada iki taraf . Allah rahi olsun
Esrammm22 Ben randevu almadan gebelik için kan testi vermek istiyorum dedim sonuç 1 saate çıktı ordaki sekretere rica ettm randevu açmadan doktora gidip hamilelik varmı yokmu diye sordu sadece, var cevabıyla geldi😇 sonrasında randevu aldm istediğim doktora.
Momysumy Esrammm22 süper .. bizde öyle yapalm olmazsa erkenden gidip randevu alalm sonra insaAllah hemen sira gelir
meltemocak Momysumy beklemek biraz zor oluyor canım gün geçtikçe biraz daha sabırsız oluyoruz sonucu öğrensem keseyi görsek kalp atışını duysak hemen kucagimiza alsak diye sabırsızlanıyoruz ama rabbim bize böylelikle sabrı ve anneliği öğretiyor 😊😊
Esrammm22 Momysumy özel hastanede randevu almana bile gerek yok canım direk kan tahlili verebilirsin. Sonrasında zaten sonucu dediğim gibi öğrenip müsait zamanınızda randevu alıp gidin zaman probleminiz varsa.