yenibirannis Mavili1480 fotoda belli olmuyo ve sen şuan daha net görüyosun biliyorum bende oğlumu böyle öğrenmiştim var cnm bi kan ver için rahat etsin😊
huysuz__ Mavili1480 gördüm ikinci çizgiyi, 3 gebeliğimde de adet günü böyle çıkmıştı ama kiminde de bu çizgi yalancı pozitif oluyo 🤷♀️ kan verin en kısa zamanda inşallah vardır 🥰
Mavili1480 huysuz__ Bir kaset bir erken gebelik yaptım canım bu şekilde çıktı akşamda başka marka yapayım en iyisi
Ebru_ebru Mavili1480 evet kan tahlili yaptırın orada tam gözükür şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Gizem1504 Mavili1480 adetine daha var sanırım yeni bir gebelik bence bende görüyorum hangi marka test
yenibirannis Mavili1480 testle uğrasma acile gidip direk kan ver bence o testler yalancı positif de çıkarıyo bilgin olsun en net kan
Mavili1480 Gizem1504 4 5 gün var canım eczanede sadece bu marka vardı çöpe attım kutusunu dışarıya ama markası değişikti
Mavili1480 Ebru_ebru Ya inşallah vardır şoktayım kaset test yaptım yok diye çöpe attım baktın silik çizgi şimdi bunu denedim aynı silik çizgi
Ebru_ebru Mavili1480 hayırlı olsun ilk ben yazmıştım var diye hemşire olunca biraz anlıyorum ☺️☺️ çok sevindim sizin adınıza