Uykusuzz_koala Mercimek çorbası, karnıyarık pilav, ortaya biber dolması , salata bir de patatesli börek ayran yetmez mi
Rabiamina Uykusuzz_koala yeter de artar bile. Gebe olmasanız bile menü yeterli. Kendinizi çok yormadan yapın afiyet olsun 😊
dika Yeter canım kendini yorma hamile insansın aslında hamile insana yemeğe gelinmez ama akıl eden yok aile felan olsa neyse sana yardım eder beraber yapılır
Uykusuzz_koala dika ah kuzu ne diyeyim ve zor geçiyor gebelik biliuprlarda. Kansızlık var sureklı halsizim belimde sıkımtı var. Ama misafir de Rabbimin hediyesi öyle düşünüyorum. Olsun menüm güzel olsunda rezil olmayam :(
dika Uykusuzz_koala menünün çok güzel ve yeterli inan ki doğrudur misafir güzeldir ama çaya gelsin yemek zor inan ki hele böyle sıkıntıları olanlara yoksa bende severim ama böyle yemek filan zor canım Allah hayrını kabul etsin
danla2711 Uykusuzz_koala yeterde artar bile canım hamilesin sonuçta ay vallahi ben eve davet ettiğim misafirlerin sofrasına oturmayı bırak evine bile gidemedim düşün yani ben işten gelip onca hazırlık yaptım ettim bir tanesi beni evine davet etmedi nankör köpekler😂😒 boşver o kadar insanları önemseme kendini düşün gayette güzel menün hatta fazla bile hiç strese girme♥️
EceQueen Uykusuzz_koala ben tek ana yemek yapıyorum bide dışardan tatlı😅 hamile kadından zaten bir şey beklenmez brnce bir şey yapmasan da kimse laf etmez.
AnayimBenAna_ Uykusuzz_koala yeter. Hamile insanın evine yemeğe giden zaten en azından bişeyinide ben yapayım diye araması lazım ya da erken gidip yardım etmesi lazım
Gizemnur1111 Uykusuzz_koala ohooo yeter tabi ki hamilesin zaten yorma kendini misafirler de bunu bilerek gelecek eline sağlık şimdiden