AselM İkili test sonucum çıktı anlayan bilen varsa yazabilir mi? PAPP-A değer (3.78) Serbest Beta HCG (44.9 )
Tugba_turk46 AselM Canım konudan alakasız ama bu ikili test e nabıza düşüyormu 15 önce bende vermiştim
Alone AselM papp a güzel ama beta yüksek çıkmış. Ama bunlar tek başına yeterli değil. Grafik oluyor o grafiğe göre yorumlanır onu da devlette yaptırdıysanız bir tek doktor görür e nabıza düşmüyor
Alone Tugba_turk46 3 günde çıktı benimki. Niye o kdr geç kalmış ki. E nabızda görebilirsiniz ama sonucun tamamı görünmüyor. En azından çıktığını görürsünüz. Bana sormamıştınız ama görünce yazmak istedim ☺️
Asel4 Benim de pappa;3.120 Beta;45.38 Ama grafikte ne gösterir bilmiyorum ayın 25 inde gidecem İnşaAllah kötü birşey cıkmaz içim içimi yiyor 1 kızım var ona bakıp bakıp aglamak geliyor içimden gözümden yaş gelsin anne ne oldu sana ağlama diyor gözleri doluyor kuzumun 😥
Asel4 AselM merhaba hanımefendi bugünden dolayı ikili test sonucu için muayeneniz vardı doktor ne dedi acaba sonuç için
Asel4 AselM ay inşaAllah benimde öyle olur ya test sonucunu öğrendiğimden beri aglıyorum içim içimi yiyor değerlerimiz sizinle yakındı peki cinsiyete ne dedi bende Pazartesi gidicem Allah’tan birşey olmazsa çok heyecanlıyım