Gizemnur1111 Merhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor onun için ilaç yazdı ama ilacı attıktan yarım saat sonra midem bulanmaya başlıyor ve afedersiniz kusuyorum başına gelen var mı kullanan var mı ilacı
basakc36 Gizemnur1111 anladım canım antibiyotiklerin geneli öyle bende ilk kullandığımda bulantı yapmıştı geçmiş olsun
Muhammedmomss Begm_01 hamilelikte olurmu 33 haftalik hamileyim bendede enfeksiyon var bisey olmaz demi
Begm_01 Gizemnur1111 idrar yolu enfeksiyonu için ben gribim çevrem dut kurusu önerdi araştırdım internetten hemile olunca her şey içemiyoruz ya ne olur ne olmaz dedim hamike bayan duy kurusu içmiş aktar kuruyemiş olur diye düşünüyorum gene sizde araştırın doktor iletişiminiz var sa sorun bende netten baktım iyi geliyormuş
Nhrr Gizemnur1111 dut kurusunun bir zararı yok merak etmeyin. 1 bardak suya kaynayınca 1 yemek kaşığı dut kurusunu atın 5 dakika kaynasın. Ilıtıp için aç karnina 20 dakika sonra yemek yiyebilirsiniz. 1 hafta hergun taze yapın sonra bırakın. Günde 1 kere sadece.
Begm_01 Muhammedmomss cidden doktorunuza sormanız gerek ben internetten hamile bayan yazmış içtim ilaç içmek istememiş kızlar soruyor diye bir sayfa şimdi bnde içtim gene bir şey olursa bnde derim bn12 haftalığım
Gizemnur1111 Begm_01 bende 13 haftalığım evet iyi geldiği yazıyor doktoruma sorup kullanacağım mutlaka ilaçlar çok kötü yapıyor beni gerçekten teşekkür ederim
Nhrr Gizemnur1111 zincir marketlerde kuruyemişcilerde var. Bu senenin olsun onu sorun alırken yeter. Aktarda da oluyor. Ağzı kapalı olsun kaynarken birde.