Htccndn sacmalamakizim ellerinize sağlık vallaha tavuktan çok tiksindim artık ya eşim sebze yemiyor hep tavuk felan yediğimiz için tiksindim artık 😒
sacmalamakizim Htccndn Bende tiksinmiştim ilk başlarda, hatta 5. Aya kadar yiyemedim şimdi canım sürekli et, tavuk istiyor 😂
Nzyl Htccndn biz çanakkaleliyiz rahmetli babaannem yapardı göğ domates yemeği salçalı bulgurlu bir yemek üstüne sarımsaklı yoğurt biz çok severiz😂
Htccndn Adenmom_ off en sevdiğim benim eşim onlarla doymuyor kahvaltıda çok sever ben bide havuç kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurtda yapıyorum sizde deneyin çok güzel oluyor ☺️
Alpmom__ Hatice-1233 Zorlandım ya minik minik hepsi . Etiketleri kes küçükleri fileyle yıka. Battaniyeleri , giysileri derken gerçekten çok yoruldum . Bu kadarını beklemiyordum 🫢🙄
Htccndn Muhammedmomss ellerinize sağlık daha dün yaptım vallaha ya biz bu kadınların derdi hiç bitmiyor en büyük derdimizde hergün ne pişiricez derdi 😒
Htccndn Muhammedmomss Benimki seçici sebze yemez et tavuk mantı makarna o tür şeyleri çok sever o yüzden ben çok sıkıntı yaşıyorum 😒
01180322 Htccndn ay bıkkınlık geldi hergun. Kurbn Bayramı’ndan kemik vatdi onu kaynattm kizcemedd iciririm diye esimede akşam kemik sulu nohutlu ortaya karışık bisryler
AnayimBenAna_ Htccndn düğün çorbası Zeytinyağlı taze fasülye Salata Yanına birazda yeşil mercimek yemeği yapasım var erişteli 🤭🌸
Htccndn AnayimBenAna_ en sevdiğim menü eşim sebze yese bende yapıcamda yemiyor maalesef ellerinize sağlık 🥰