hayalim35 Merhaba kızlar kullanmadığım için bilmiyorum diyelimki bir kişi de telegram yüklü telefon açıkken telefonunun üst kısmında saat görülen yerde bi kaç defa telegram logosu belirip gidiyor bu ne demek umarım anlatabilmişimdir
Nhrr hayalim35 sadece üstten bildirim ayarlanmıştır telefonda. Mesaj geldiği zaman geliyor grupları falan varsa onlar yazınca da gelir. Ben kullanıyorum ama bildirim sessizde benim gelmiyo bana yazsalarda.
_mavii_ hayalim35 üstte görünen işaretler görünüp mesajı açmadan kayboluyorsa mesaj gönderen silmiştir
Htccndn Benimde eşimde telegram yüklü bende kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla bildirim geliyor herhalde yada bende yanlış biliyor olabilirim 😒
Sizdenbirii1 Durduk yere hiç bi uyuklamada öyle bi durum olmaz büyük ihtimalle bildirim geliyordur aşko yoksa neden olsun öyle bi durum
hayalim35 Sizdenbirii1 bilmiyorum bnde ya ekrana bişi çıkmıyor yukarıda 2-3 defa çıkıp gidiyor Bnmde kafam karıştı diyelim ki o an başka bir şeye bakılıyor dediğim gibi oluyor ama telefonda telegram uygulamasının sütünde bişi görülmüyor şöyle söyliyim whatsapptan mesaj geldiğinde uygulamanın üstünde kaç mesaj geldiyse o kadar sayı yazıyor bunda öyle bişi yok
Htccndn hayalim35 biliyorum canım anladım benim eşimdede oluyor o yani ben o yüzden bildirim diye biliyorum
Nhrr hayalim35 evet ama kendi ayarlamis bunu istese ekrana da gelir. Belkide bütün uygulamaları öyle ayarlidir bilerek yapmamıştır. Orayı şuan Twitter gibi kullanıyorlar aynı orda da gruplar var takip ettikleri onlardan biri bişey paylassa oda bildirim olarak geliyor.