Busraelmacuk İlk kızımın adı Beren onu çok kolay bulmuştuk. Kardeşi 7 buçuk aylık oldu hala “evet, işte bu ! ” diyeceğimiz bi isim bulamadık. Var mı öneriniz tatlış anneler ? 🫠
CanNurdan Kızlarda asya ismini çok seviyorum ben kızıma mavi Yağmur koyacağım. İkinci ismi de yurt dışında yasarsa yağmur kullanmak sıkıntı olur diye seçtim. Arkadaşımın adı dürin di inci tanesi demekmiş. İlginç isim onu biliyorum 🐣 sağlıkla gelsin bebiş
Busraelmacuk Hnfcls peygamberimiz anlamından dolayı Zeynep le değiştirmiş yoksa berre ilk tercihimdi çok beğendiğim bi isim 🌸
Busraelmacuk Burcukayaci Deren beren çok yakın olur seslendiğimizde sesler karışabilir diye o ismi düşünmedik hiç ama çok güzel bi isim kesinlikle 😍
Ruzgargulus Busraelmacuk seren çok hoşuma giden bi isim kızım olursa koyarım dediğim ilk kızınızada uyuyo onun dışında benim düşündüklerim pera mihra parla🦋
Badehandekuzey Busraelmacuk bence Beril çok uyumlu🌹 Benim kızımın adı Bade onuda düşünebilirsin fakat benimki kız olsa Beril koyardım🌸 Bensu da güzel