Byzz61 Kızlar sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var birde dün ilişkiden 2 dk sonra çok açık pembe akıntı geldi. Yumurtlama olabilir mi
merva35 Byzz61 bat kaç senin canım pembe akıntı yumurtlama oluyo evet ama enfeksiyon varsa da oluyo bol su içmeni tavsiye ederim
Gizem1504 Byzz61 bnmde yumurtlama zamanı aşırı ağrım ilişki sonrası kahverengi leke gibi akıntım oldu pembe lekelenme yaşayanda duydum
Arzumm1 busrax_ benim hiç böyle uzayan seffaf akintim olmadi neden acaba sadece beyaz akıntı olursa oluyor bazen adete yakın falan yumurtlamiyormuyum yoksa 😏
busrax_ Byzz61 uzayan akıntı sadece yumurtlama olduğunda olur. Böyle akıntınız olduysa yumurtlamışsınızdır 😄
Sevgiiss busrax_ merhaba benim dün tam ortadaki gibi uzayan akıntım oldu bugün ovülasyon testim koyulaştı ama pik değil neden olabilir
busrax_ Sevgiiss yine de değerlendirseydiniz tam pik olmayıp gebe kalanlar da oluyormuş burada okuduğum kadarıyla. Test çok mu silikti?
busrax_ Cimcime30 belki akıntıyı net olarak böyle görmemiş olabilirsin illa böyle olacak diye bir kural yok ama bu akıntı geldiği zaman genelde pik oluyor. ben ne zaman bu akıntıyı görsem hep pik oluyor