nazli_akdu güzelim 32. haftada 2,5 kilo çıktık. Doktorum çok iri bir çocuk, 2 haftada önden gidiyorsunuz böyle devam ederse zor doğurursun dedi. Sana hangi doktor bunu hangi kafasıyla söyledi bilmiyorum ancak, 32’de olması gereken 1800-2000 zaten. Biz üst sınırdayız yani anlayacağın. Seninde 2 hafta önden gidiyor şu an bebeğin. Allah yardımcımız olsun bir de bunun doğumu var. Ben 4D ultrasonda bebeğimi gördüm, gıdısı kocaman yanakları var maşallah. Bildiğin yeni doğmuş bebek gibi ele avuca gelip sevilecek durumdaydı. Yani bebeğinin zayıf olması imkansız. Boşuna sıkmışlar senin canını. Muhtemel doktorun tecrübe sahibi değil.. ilk çocuğum 2400 gram doğdu 34. Haftasında. Küvezde yatmadık. Ayrıca ele avuca geldi 2400 gram çocuğu bile sevdik. Kucakta büyüttük. Hiçbir sorunu sıkıntısı olmadı elhamdülillah. Prematüre olmasına rağmen şu an yaşıtlarından daha uzun daha iriyiz. O işler zayıflığa vs anne karnındaki haline bakmıyor. 2,5 kg doğan çocuk bile çok sağlıklı oluyor. Yaşandı tecrübeyle sabit. İkiz kardeşlerim 1800-1900 gram doğdular küvezde yatmadılar şimdi 13 yaşındalar. Benim boyuma yanaştılar ben 1.70 im. O yüzden böyle şeylere can sıkmayın. Allah kaderlerini, sağlıklarını, ömürlerini, ahlaklarını güzel eylesin. Karındaki görüntüye göre sakat ya da engelli deyip sapa sağlam doğan çocuklar gördüm ben. Anneleri doğuma kadar neler çekti üzüntüden. Kilo ve boy en son üzüleceğiniz şey olsun..