Seher_blk merhaba 🌸 biz öncesinde çocuk cerrahisine gittik baktılar sonra elimize kağıtlar verdiler kan vermemizi söylediler gittik kan verdik sonuç çıktıktan sonra direk elimizdeki kağıtla hastanenin anestezi bölümüne gideceğimizi söylediler bizde gittik anestezi onay verdi çocuğun hasta olmaması gerekiyormuş, bize perşembe sabah 8 de hastanede olun dediler. Bebek sizi emiyosa 12 sen sonra mama içiyorsa 2 den sonra eğer normal süt içiyorsa 4 ten sonra vermeyin dediler. Sabah gittik hastaneye yukarıya 2 kişi alıyorlar ya anne baba yada anneyle beraber herhangi birini. Ben annemle çıktım yatış işlemi yapıldı bilgiler alındı saat 10 gibi aldılar kızımı içeriye 10.10 da felan da çıktı, bekleme alanında da 15 20 dk bekledim kendine gelince odaya aldılar odaya alininca annem geldi çünkü bekleme alaninda damar yolunu çıkarmasın diye sabit bir şekilde elini tuttum durdum gücüm bitmişti. 1 saat sonra da yoğurt meyve suyu Muhallebi yiyebilir diye onları getirmişler tabi o ara annem narkoz etkisinden çıksın diye ara koridor da gezdirmis kızımı ve en son muhallabiyi yedikten sonra çıkış işlemi yapıldı direk çıktık. Zaten küçük bir operasyon lazer ile işlem yapılıyormuş. Umarım karışık anlatmamışımdir yine merak ettiğiniz bisey olursa cevaplarım🌸