dilarakocc Kucağında bebek görmüş kızlar normalde nasip olarak yorumladım ben bunu ama reglim 1 gün gecikme yaptı bende de polip ve önemsiz 1 kist var reglim oldugu zaman uzun sürüyor 1-2 aydır, gecikme de bunun belirtisi olabilir mi?
Aaaabbbccc dilarakocc önemsiz kist diyip geçme önemsiz bisi ise bi ilaç kullanımı ile bile geçer muhakkak ona baktır bendede korunma hapı küçük bi kaçtane çıkartmış doktor hemen geçer dedi geçtide şükür ama geçti gibi 2. Ye hamile kaldım eğer sizde bebek istiyor düşünüyorsanız rahim inşallah sizede nasip eder eşinin rüyası bekli sana açık davet çocuk istediği için
Duyguceren dilarakocc benim eşimde rüyasında erkek bebek görmüş 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 🥰
superstar_00 dilarakocc Benim kayınvalidem de evimde bir kız çocuğu görmüştü ve o ev hamile olduğumu öğrendim. Bir kızım var şu anda.
dilarakocc Aaaabbbccc evet canım bu ay onlar için kontrole gideceğim boyutu ve sonradan geçme ihtimali var mı diye ama reglim gecikince bi soru işareti oldu😅
dilarakocc superstar_00 benim eşim normalde bana söylemedi rüyasını, telefona bişey araştırıyordu bende ona bişey anlatmaya çalışıyordum dinlemiyordu şöyle kafayı uzatıp baktım googleden araştırıyor ooo dedim hayırdır 2. Mi geliyor falan bi güldük eğlendik 😅rüyası çıkacak heralde anlamadım
dilarakocc Duyguceren oh oh Allah bağışlasın🥰hiç aklımda öyle bişey yoktu reglim de normalde hiç gecikmez ama ya polipten dolayı yada bebekten😅