Minyonannecik Kızlar 11 haftalık daha ama ben şimdiden 3 kilo aldım karnım gergin şişkinlik falan var dün bi baktım göbeğin altından aşağı doğru yarım çizgi var bu çok erken değil mi kilomdan ötürü mü çıktı anlamadim
Ayse3478 Minyonannecik kilonla alakası yoktur canım o gebelik çizgisi çoğu hamilede oluyor zaten ne zaman çıkıcağı vb de kişiden kişiye değişir bence
Betamom Minyonannecik tok yok korkma hepimizde var. Son aylara dogru cok koyulasıyor. Dogumdan sonra gidiyor. Birde kilonuza sabah tuvalete gidip bir şey yiyip içmeden bakın. Ben pijamaları cıkarınca tartılıyorum. Her kıyafetin agırlıgı farklı çünkü
Minyonannecik TKumsall yaa öyle mi internette 16.haftadan sonra diye okudum ben tereddüt ettim o yüzden baya
Papatyam--01 Bende bugun gördüm 6 haftalıgım bide önceden bildiğim için şaşırmadım ama bu kadar erken şaşırttı:)
KurabiyeninAnnesi123 Minyonannecik hormonlardan kaynaklı çkyor güzelim ama haftan çok küçük kilo konusunda kendini dizginlemeni tavsiye ederim son zaman çok daha hızlı kilo alınıyor tecrübesizdm 1 hafta da 15 kilo almştm ilk hamileligmde mümknse ilk 5 6 ay kilo almamaya çalş doğum kilolari çok zor gidiyor malesef 2. Bebeğime hamileyim 34+4 üm 7 kilo aldm dikkat ettiğim için keşke ilkinde de dikkat etseydim bilgisizlk işte
Minyonannecik KurabiyeninAnnesi123 normalde zayifimdir mide bulantım çok olmayınca iştahlı yedim heralde 53 kilo olmuşum doktor biraz yavaş dedi 🥹