Twogirlsmomy Hamileyim ve dün doktorum demir hapı yszdı.Bugün aç karnına içtim mide bulantısı ve ögürme yaptı.illa aç karnına mı içmek gerekli.kullananlar yazabilir mi?
Kuumsaal77 Twogirlsmomy ayy ben ilk gebeliğimde uyumadan içiyordum gece uyanıp kusuyordum onu kabus gibiydi 🫣
AnayimBenAna_ Twogirlsmomy dene bi belki işe yarar. Uyumadan hemen önce değil iki saat önce demişti zaten 2 saat önce ağzımızı kapatıyoruz yemek yemiyoruz demişti.
Busetacir Twogirlsmomy ben sabaha karşı 4 5 gibi uyanıp içip tekrar yatıyorum. Uyanıkken içip beklemek daha zor bence
Busetacir Twogirlsmomy c vitaminini de ben aç karnına içtim 1 saat aonra kahvaltı yapacaktım bir lokma almamla öğürmem bir oldu. Uyanıkken içmek cidden zor
Bebekonunannesi Twogirlsmomy beni de aynı şekilde mahvediyor ben biraz ekmek yiyorum üstüne içiyorum çok iyi oluyor.
Mnelkk Twogirlsmomy doktoruna söyleyip değiştirebilirsin istersen bende zorlanmıştım şurup olanından verdi meyvesuyuyla içiyordum. Şimdi büyüdükçe yine değiştirdik tüp şeklinde olanı kullanıyorum
gulerilk Twogirlsmomy bana da dokunur yemek yedikten sonra içerim hep aç karnına için denilir ama tokken de içebilirsin doktora söylüyorum tokken iç diyor. Ama ben suya atılan içtim şuan da kaşık şeklinde sıvı olanı içiyorum hap ağır geldiği için hap ağır gelirse değiştirebilirsin