kubradymc Alone sezaryen olduğum için azıcık ağrılarım var haliyle yardım alarak oturup kalkıyorum :( ben işte hemen aldılar zaten henüz bize bile bilgi verilmedi cumartesi oldu doğum. Çarşamba testler vs yapılıyomuş öyle bilgi verilecekmiş. Bir kez görebildim sadece…
kubradymc Alone teşekkür ederim bu arada. 🙏 dua edin bebeğim için aklım o kadar ondaki çok üzücü hastanede bırakıp dönmek, özellikle son haberlerden sonra..
kubradymc Alone yanma aşıırı var aslında ara ara artıyor ve sanki bende çok gaz var gaz sancım tutunca daha çok zorlanıyorum gibi geliyor :(
kubradymc Alone amin çok teşekkür ederim senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay çok zormuş sezaryen normalde 2 çocuk isterim diyordum doğum yaptım gün dedim ki bunu gören nasıl ikiyi düşünüyor :((
inara6161 kubradymc ben duymustum cevremden,plasenta yaslanmasi diyorlar,plasenta bebek buyudukce yaslandigi icin oluyormus,bazi kisilerde erkenden yaslaniyor o da bu durumlara sebebiyet verebiliyor
kubradymc inara6161 evet onu ben de duydum ama ben her hafta detaylı ultrasonda da gittim patlama yok öyle bişey olduğunu düşünmüyorum dedi ama inanın bilmeden doğum yaptım bile önlem alamadık
kubradymc Alone ay maşallah allah bağışlasın umarım en az 3 kişi yardıma gelmiştir 😃 benim bebiş şu an yanımızda olmamasına rağmen eşim benimle yoruldu bir de çocuk olsa ne yapardık bilmiyorum 😃 peki aynı yerden mi kestiler giderek daha zor olmuyor peki
Aeell kubradymc ben seker yuzunden hastanede yattım 33 4 gun oldu cıkalı benımde bebegım 3 hafta gerıden gelıyo sekerden kaynaklı insülin kullanıyrm
kubradymc Aeell benim şeker değildi siz de dikkat edin çok geçmiş olsun allah sağlıkşa kıcağımıza almayı nasip eder inşallah
Umayy1 kubradymc bende 27.hafta erken doğum riskim vardı rahimde yumsama vardı Protestana başladım sürekli yatmam gerekti her hafta nst çekindim bebeğimin gelişimi önde giderken bı anda geriye düştü bir hafta iki hafta derken 3 hafta karın ve kafa çevresi geriden geldi heran alabilirim hazilirlik ol falan dedi ben stres yaptım kendimi paraladim falan korkudan suyum geldi çok az bı suyum kalmıştı birgün sonra beni doğuma aldı 37 haftayadim ama 34 le uyumluydum 2260 Gr bebisim doğdu o kadar küçüktüki şuan 2 buçuk aylık zor toparladık çok şükür demem o ki en büyük şey stres rahat olmaya çalış muz ceviz fındık süt kefir tüket bol su iç eğer bunlarla da kilo almıyorsa radyolojiye yönlendirmesini işte baska bı sorun varmı orda da bişey cikmazsa sabırla kucağına alacağın günü bekle mesela benim bebeğimin kilo almama sebebi bende miyom varmış o buymye abslamis bebeğimin gelişimi geriye düşmüş
kubradymc Umayy1 ya benimkini bulamadılar maalesef bu yüzden erken doğum yaptım şu an yeni doğan yoğun bakımda kalıyor maalesef ve küçük doğdu bayagı 1500 gr
Umayy1 kubradymc Rabbim hayırlısiyla sağlıklica kucağına alıp çıkmayi nasip eder inşallah geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğin toparlar ve kavusursunz