turangulu Aybilgem işte dedıgın gibi genetik bencede sağlık olsun napalım bebişlerimiz iyi olsun da anne olmak kolay değil 🥹😇
turangulu Hhy merhaba 🤗 bende çok korkuyorum çatlamaktan bio oil ve niveanın nemlendırıcısi ile destekliyordum çok kararsız kaldım onu almakta 19+1 Benımde ınsallah catlamayız 😍
turangulu Neslylmz bencede katılıyorum soyledıklerıne genetık bu belli zaten ailemde yok bakalım bende oluşacakmı bende o şekilde yapmaya çalışıyorum yağ ve Nivea nemlendirici vücut için bir de bebek yağı almayı düşünüyorum uygun fiyatlı onlarda eğer işe yaracağını gerçekten bilsem lierac onu da alıcam🤗 ama bilmiyorum 🤷♀️
Neslylmz turangulu kız o dedigin marka suan ne kadar bilmiyorum ama nivea 200 tl maksimum. Bi de ikili satiliyor bazen trendyolda bulabilirsin veya watsons gratise bakabilirsin bacaklarima falan da sürüyodum ben yorumlarinda oku gebeler dahil herkes cok memnun. Ama lierac kullanan arkadasim karni belirginlesirken catlamaya basladi. Belki de işe yarardır ama genetik faktörü önemli🤭 bi de benim annem de çatlaklar var ama babaannem 3 cocuk dogurmus kadın hic catlagi yok gen birazda anneye bagli degil ablamda bende catlamadik insallah doduktan sonra bi suprizle karsilasmam 😂
Maviyesill turangulu ben kullandım ama yine de çatlakların oluştu arkadaşım biooil kullandı o da çatladı ben biraz genetik olduğunu düşünüyorum açıkçası
Sara_bebek Aslanmom1 Ben hic bir zaman hic bir sey kullanmadim hic catlagimda yoktu doğuma 2 hafta kala 35-36 haftalarda bi anda oyle bi catladiki 😀 ilk once anlamamiştim oyle tatli tatli kaşiniyorduki kaşimamak mumkun değil sanirim kaşimayinca catlamiyormuş yinede cok fazla değildi
Mom168 turangulu pahalı ürünler kullanmana gerek yok bence 26.haftamdayım hiç kilo almadım karnımda çok çıkmadı yani hamile olduğum anlaşılmıyor bio oil,lierac,badger düzenli kullanmama rağmen çatladım bundan sonra bio oil kullanırım sadece
_Mother_ turangulu ben ilk gebeliğimde bio oil lierac vs çoğu ürünü kullandım ama çok çabuk çatladım psikolojikmen çok etkilendim her çatlamamda ağladım doktor vücudun müsait ise ne yapsan boş demişti bu gebelikte hiçbir şey kullanmadım maşallah diyim 26. Haftaya geldim yeni oluşan çatlak hiç olmadı daha umarım böyle de gider acaba nemlendirince daha mı müsait oluyor çatlamaya diye düşündüm kendi kendime 😅😂
Alyadnz33 turangulu herşeyi kullandım ve çatladı maalesef bu bişey kullanmakla alakalı değil bu vücut la alakalı cnm