gizem_15 Aysegebes bende doguramadim pazartesi 41 haftaligiz ozmna kadar gelmezse doktor gel suni ile baslatalim dedi 🙄
Aysegebes gizem_15 benimde pazartesi gelmezse öyle olcak. Artık düşünmemeye çalışıyorum akışına bıraktım inşallah çok güzel geçer doğumlarımız Allah yardımcımız olsun canım 🌼
1Ali Tontonunannesi 30dk arayla iki kere yap ondan sonra da bol bol çömel. Doğurursun doğurursun güveniyorum ben sana 😂birde yapabilirsen ördek yürüyüşü yap
Tontonunannesi Kubrakaraduman yarın 40haftalık olucam ama ultrasonda 40+4çıkıyorum ama bebeğim 4kilo olmuş o yüzden daha beklemek istemiyorum daha kilo alırsa beni sezaryene alırlar diye korkuyorum
Kubrakaraduman Tontonunannesi kaç kg üstüne normal doğum yapmıyorlar zaten onun bi sınırı var sanırım
Elfakcy Tontonunannesi Tontonunannesi Devlette 4.500e kadar normal doğum oluyor. Sonrası için mecburi sezeryan oluyor
1Ali serifeoguzhan10 inanın bilmiyorum doğuma kadar kontrolde doktorum kanal hakkında hiç bahsetmedi, ama şöyle söyleyim sabah 6da sancılarım başladı 5dk da bir hemen bu egzersizden bidaha yaptım 10da hastaneye gittim açılmam 5cm olmuştu
Tontonunannesi Kubrakaraduman bilmiyorum çarşamba günü doktoruma umarım 4kiloyu geçmemiştir dedim tam 4kilo dedi geçerse sezaryene alırım demedi ama burada birisi bebeğim 4kiloyu geçerse doktorum sezaryene alırım normal doğum olmaz 4kilo üzeri demiş devlete gidiyordu o da. Bende devlete gidiyorum ilk doğumum 40+4te normal doğum oldu ama kızım küçüktü 2.800gr doğmuştu
BenimBalBidigim Merdivenleri tavaf ettim Hurma Ananas adaçayı yapmadığım şey kalmadı.. Saatlerce yürüdüm Çömeldim kalktım durmadan🥲 Yoruldum yaaaa🥹 Sabrediyorum ama çok yoruldum 💔
Dilo_ss İnanın şu sohbeti görmek bile insanın içini rahatlatıyor aynı duyguları paylaştığım annelerin olması çok güzel bizde yarın doktora gidiyoruz 39haftayla en son herşey iyiydi çatı muayenesinde hepimiz için güzel olsun inşallah
Kubrakaraduman Tontonunannesi yanılma da olabilir tabi ama ultrasonda çıkan kiloya göre hareket ediyor doktorlar da sonuçta inşallah sezeryana gerek kalmaz olursa da hayırlısı demek lazım siz ve bebek için hangisi sağlıklıysa o olsun inşallah
atesnzm Tontonunannesi normalde 5 kiloya kadar doğum olabiliyor. Ama ultrosonda yarım kilo yanılma payı olduğu için riske atmak istemiyorlar. Örnek 4 kilo denilen bebek 3600 da olabiliyor ya da 4 denilen bebek 4.5 da olabiliyor. Böyle olunca zamanla 4 kilo olursa sezeryan yaparız zor olur muhabbetleri yapıyor bazı doktorlar . Benim bebeğimde 3 hafta önden gidiyor en son 36 da kontrole gittiğimde 3700 kilosu 53 cm de boyu vardı. Doktor hala sezeryan demedi
Adensah Rumeysa25_ kızlar şimdi hastaneden geldim 2 cm açılmam varmış sabah kontrole gidicem doktor biraz dinlenmem ve sıcak suya girmem için eve gönderdi