Bsrokn Ben öğrendiğimde25 Ekim’de beta değerim 27 idi bugün keseyi görmeye gittik 4 hafta 4 günlük olmuş
Birharikamim Nilayy95 benim beta artışım 2sinde 120 4 ünde 201 7 sinde 424 normal mi bu artış bana düşük gibi geldi
Shnkh Birharikamim belirti yoktu sesim kısılmışti kötü oldum baya hastaneye gittim sonra içimden bı ses önce gebelik testi ver sonra doktor muayene etsin dedim kan verdim gece e nabiza baktım 132 öyle öğrendim sonra poliklige gittim
Birharikamim Sevvaloflaz insallah değildir canım Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin 2 gün arayla değer artışına baktir
Nilayy95 Birharikamim iki katı artması lazım diyorlar ama bence göreceli. Doktorum o yüzden bana iki günde bir kan verip kendini germe demişti
Birharikamim Nilayy95 doktorum takibe almak istedi bugün kanamam oldu 2 günde bir kan verip takip edelim dedi değer düşük sıkıntı dedi 😔 umarım birsey olmaz sabah 6 dan beri kanamam var adet kanaması gibi yoğun değil ama lekeleme de degil daha fazla
ttazeannee Birharikamim 3 hafta 3 günlük öğrenmiştim. Geçen sene bu zamanlarda mide bulantısı halsizlikten baygın gibi yatıyordum. Şimdi beş aylık oldu minik cimcimem. Zaman çabuk geçiyor
beyzanurslgn Birharikamim Merhabalar bende dün hamile olduğumu öğrendim. Ama adet oldum bu ay. Sizin de öyle mi oldu
Dolunay_dolunay Birharikamim Bat 2 gün kala öğrendim beta 51.70 🌸 doktor maçın ilk dakikalarında öğrenmişsin 2 haftalık demişti 💖🐣 şimdi 7. Haftadayız 🫐💖🐣 @Nilayy95 görünce selam vermeden edemem birlikte öğrenenlerdeniz 💕