Nazo77 atlasinannesi_ kanguru vardı sling almayı düşünüyorum kanguru büyük olur diye sling ilk dönem daha kullanışlı sanki.Ne yazık ki pompa torba ve lazım bana diş tedavim var hemen doğumdan sonra lazım olacak onları sipariş verdim puset örtüsü babada gereksiz geliyor 👍🏻
atlasinannesi_ Nazo77 bebek çantaları da gereksiz bence ben bir kere kullandım daha sonra koptu çünkü iyisi değildi iyileri çok pahalıydı ben yandan büyük çanta almıştım LC den hala onu kullanıyorum hem valiz gibi çok hoş
derler-anne Nazo77 burun aspiratörü içinde zararlı diyorlar bacım yine de araştır ben sldigima pişman oldum sonradan aklıma geldi uyarayım
Nazo77 derler-anne eee başta burnundan nefes alıyormuş hep kapalıyken alamaz ki doktorlarda öneriyor YouTubeda Osman gönülal var çocuk doktoru çok iyi o önerdi mesela.
derler-anne Nazo77 onun yerine alternatif şeylerde öneriyorlar petek yani plastik var mesela içine su koyup havayı nemlendirmesi için hava nemlendirici makineler var kimi doktorda kullanın diyor her kafan farklı bı ses ya gerçekten
Nazo77 derler-anne benim evde aşırı nem sorunu rutubet malesef hava temizleyici makine alacağım bu sebepten.Normal için değil hasta olunca kullanılır diye alıyorum ben bütün aspiratörü.
Patito__ Nazo77 hani canim suanki oiyasada bu fiyatlar normal ama hersyi abarti almayin ihtiyaca gore devamini alirsnz internneten sipariş denen bisy vr kiyafete cok dusmeyin derim sdce tavsiyem.