_mucizem_ Nasıl yazacağımı bilemedim kızlar uyanık olanlar lütfen baksın 15+3 haftalık hamileyim sol alt karnımda sanki bi şey pat diye bayağı sert bi şekilde patladı ne olabilir ? Yaşayan var mı acaba ?
anapanda12 _mucizem_ bağırsak hareketi gibiyse yani pıt pıt gibi veya minik saniyeliğine bişi kayıyor gibiyse bebek hareketidir o ne patlayabilir içerde başka? Sakin olun zayıf biriyseniz bu kadar erken hissediyor pşabilirrsinşz
anayimbenanaaa _mucizem_ aynı şey bana da az önce oldu ama ben gaz diye düşünüp takılmadım şimdi görünce şaşırdım 18+6 haftalık hamileyim doktora gittiyseniz eğer burayada yazın valla bende merak ettim ne olduğunu
_mucizem_ Dryaplkhv nişandan dönüyoruz orada da yormadım hiç kendimi ama yarım saat kadar var eve varınca evin orada gideceğim artık mecbur
_mucizem_ -Papatya33 yoldayım nişana gitmiştik hiç yormadım kendimi hep oturdum aslında 40 dakika yolumuz var mecbur evin oraya gidince gideceğim
_mucizem_ Ymrtsy bu kadar sert tekme olabilir mi ? 2. Hamileliğim ilkinde böyle sert 7 8 aylıkken hissettim bu patlama gibiydi çok değişikti
-Papatya33 _mucizem_ sakın olun ama. Bebis strese girmesin. bir gidip görünün içiniz rahatlasın. Bebisin iyi olduğunu öğrenince bize de haber verin 🥰
_mucizem_ anapanda12 çok da zayıf sayılmam aslında 67 kiloyum. İlk hamileliğimde böyle şey yaşamadım böyle patlama gibiydi pıt pıt gibi değil pat dedi büyük bi durdu ama suyu patlasa tutamam sanırım akar
obli _mucizem_ evet kese patlasa mutlaka su gelirdi. Gaz veya bağırsak hareketi olabilir stres yapmayın.
Durunun_kardesi Allah’a emanet olun inşallah haber verin lütfen ama bence bebiş ya da bağırsak hareketidir gaz olabilir korkma canım su olsa ya sızar ya da baya akar
_mucizem_ Durunun_kardesi doktora gittim hafif bi kanama alanı gördü fitil verdi alakası var mı bilmiyorum ama