2bebekbiranne Kızlar diyarbakırda özel hastane doktor tavsiyesi lütfen yeni taşındık güvenilir daha önce sezeryan oldum 2 . Gebeliğim
Arzuyn 2bebekbiranne merhaba bende ağustos ayında taşındım Memorial Aydın ılgına gidiyordum ama bugün Memorial hastanesinde 2021 yılında ölen bebeğin haberi çıktıktan sonra hastane konusunda tereddüt de kaldım ama doktoru iyi ama doğum hakkında benim de bilgim yok
myangelson 2bebekbiranne diyarbakirdayken Aydın Ilgın a giderdim tayin sebebiyle bıraktım çok iyi bir doktor hâlâ bir sorunum olduğunda mesaj attığimda cevap verir Allah razı olsun ondan. Sezaryen ameliyat olmuştum dikiş gayet düzgün sonrasında da toparlanmam çok çabuk oldu
Egee03 2bebekbiranne memorialda ki Aydın hocayla uğur değer var çok iyi diyorlar muayene ücretleri 2 binden başlıyor galiba dünya parkta evindar elçi var ben ona gidiyorum
myangelson Arzuyn orası için de mi haber çıktı ay şuan tüylerim diken diken oldu haber sitelerinde var mı bu haber
Yaseminmur26 Batı hastanesi melike tunç kılıçkap kesinlikle çok anlayışlı her sorduğunuza cevap bulabileceginiz çok ilgili bir doktor bütçe olarak da muayenesi doğumu çok uygun diğer hastanelere göre 32. Haftamdayim nasipse onda dogurucam
Rojdaakk Egee03 Uğur hocanin muayene ücreti 4400 olmuş bende bowerda yunus hocaya randevu aldım ilk defa gidecem
myangelson Arzuyn bende orada erken doğum yaptım bebeğimi kaybettik 2 gün yaşadı sadece enfeksiyondan dolayı acil sezaryene alınmıştım bebeğe de bulasmisti o sebeple kaybettik ama böyle haber görünce insan korkuyor yine