gamzebngaa_dmr Uykusuzz_koala iki çocuğum var ve şuan 4 buçuk aylık hamileyim iki yıldır kullanıyorum çok memnunum elim ayağım oldu şiddetle tavsiye ederim 👍
AnayimBenAna_ Uykusuzz_koala evet mantıklı. Ben gebeliğimi öğrendiğim gün aldım zaten öncesinde almayı düşünüyordum. Çok araştırdım roborock s8 sonic aldım muhteşem.
1kopek1bebek Uykusuzz_koala 3 yıldır kullanıyorum büyük bi köpeğim var bebiş yolda büyük süpürge hiç açmıyorum her yere giriyor. Eşyalarımın hepsi yerden yüksek. Mop 2 pro kullanıyorum. 6-8 ayda bir filtre değiştirmek gerekiyor. Ev hep temiz. Hiç düşünmeyin.
busrasya Uykusuzz_koala üç yıldır kullanıyorum şuan bende gebeyim zaten riskli bir gebeliğim vardı temizlik vs yasaktı robotum olmasa ne yapardım bilmiyorum geçenlerde bozuldu servise gönderdim resmen elim ayağımmış daha iyi anladım servisteyken kesinlikle almalısınız ev hep düzenli temiz kalıyor
Larraa 3 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Şimdi tüp bebek gebesiyim bu süreçte özellikle tedavi aşamasında ve ilk zamanlarda dikkat etmem gerektiği için sürekli kullandım. Öncesinde de çalıştığım için yine çok faydasını gördüm.
Nhrr Uykusuzz_koala kesinlikle tavsiye ediyorum. İyiki almışım dediklerimin arasında çok işe yarıyor. Hergun makine yapamıyorsun ama onu koy istedigin yere hergun süpursun.
Betamom Uykusuzz_koala ay düşünmeden alın. Ama tabi iyi bir model. Aldıgımdan beri süpürge yapmadım. Bir kere denedim ama olmadı. Yerde oturarak yeri süpürmeye çalıştım düşünün halimi. Robot olmasa ben napardım bilmiyorum.
Ayse3434ay Uykusuzz_koala Uykusuzz_koala efsane bırsey valla kımseye ıhtıyacım olmadan tüm evımı temızlıyor yapandan Allah razı olsun
Asli98- Uykusuzz_koala kesinlikle alınmalı hamilelikte kurtarıcım oldu. İlk aylar lekelenme yaşadım çok hareket etmem yasaktı robot süpürge elim ayağım oldu
Annelikmghb Uykusuzz_koala 2 yıldır kullanıyorum elim ayagim gebeligimdede cok isime yaradi kesinlikle alinmasi gereken ihtiyaç.
Cemre44 Kesinlikle ben de tavsiye ederim. Hamileyken de gebeliktn sonra da çok çok fazla kullandım. Zaten öbür süpürgeyi açacak vaktim yok. Annem iki haftada bir geldiğinde büyük süpürgeyi açıyor onun dışında hep robot yapıyor. İyi ki almışım
Flowermom0 Uykusuzz_koala 7-8 ay oldu alalı oğlum dmküyor sürekli bide kedimiz var . İyiki almışım diyorum elim ayağıö resmen. Herkz aman onun süpürdüğünden ne olcak gır gır yapıyor bilmem ne diyordu. Ki bnde alana kadar pek bişi beklemiyordum. Ama alınca anladjm ki evi süpürsemde o gezinse yine bir dünya topluyor. Bide moğlu olanını al derim dahada kolaylık.
Meryykb01 Uykusuzz_koala bir kadının ev işleri konusunda kendine yapabileceği maximum iyilik bir çamaşır bulaşık makinesinden farksız
Hka_hilal Uykusuzz_koala 5 senedir kullanıyorum valla olmasaydı ne yapardım 😄 sürekli evin temiz kalmasını sağlıyor. Bi robot bi kurutma makinesi evdeki toz miktarını ciddi oranda azaltıyor kesinlikle tavsiye ederim ama güzel bi marka alın. Ben roborock aldım çok memnunum ilk günkü gibi temizlemesi